01 juli 2008

Weer een weekend voorbij...


Wat gaat de tijd toch snel !! We hebben alweer een heerlijk weekend achter de rug. Sanne en Florian vervelen zich geen moment hier in ons appartement, omdat er altijd wel kinderen zijn om mee te spelen...hoewel Florian vreselijk vervelend was vorige week. Hij wil graag meedoen met al die "grote" kids en dat gaat natuurlijk niet altijd als je 2 bent. Ze spelen wel heel erg vaak met hem, maar ze doen natuurlijk ook dingen waar hij niet aan mee kan doen en hij was er helemaal wild van afgelopen week. Sliep slecht en schreeuwde veel....gelukkig lijkt het er nu op dat hij ook z´n stekkie heeft gevonden en is hij weer een lief ondernemend ventje geworden sinds het weekend.

Van opa en oma van Asselt mochten ze een leuk kado uitzoeken om buiten mee te kunnen spelen. Samen zijn we naar een grote speelgoedwinkel geweest en daar vond Sanne een gave roze step en Florian was gek op een loopauto...iets met trappers vind hij nog niets en z´n eigen autootje had het begeven. Uren spelen ze ermee, dus opa en oma: bedankt !!!

Zaterdag zijn we een dagje naar Brunstad geweest, lekker spelen in de speeltuinen en aan het strand en ijsjes eten...Het was er al gezellig druk want alle noorse kinderen hebben al vakantie. Zondag zijn we thuis gebleven, Sanne wil eigenlijk helemaal niet meer weg, want het is zoo leuk bij ons huis....

Maandagmiddag had WJ vrij genomen zodat ik weer even langs de uitzendbureau´s kon en ik had bij 1 uitzendbureau een soort sollicitatiegesprek. Ze zoeken iemand als boekhouder voor 60%, precies wat ik graag wil en we hadden een gesprek om te kijken of ze mij zou willen voorstellen bij dat bedrijf. En het gesprek liep goed en ze gaat mij deze week voorstellen, dus hopelijk komt er een vervolg.....het bedrijf ligt in hetzelfde dorpje waar we wonen, dus dat zou wel heel erg goed uitkomen. Lekker dicht bij huis, dus weinig tijd kwijt aan reizen. Maar dat moeten we dus nog maar even afwachten.

Vandaag zijn we op de koffie geweest bij Sanne´s nederlandse juf Heleen. Ze belde gister om te vertellen dat haar hond Simba dood was gegaan die week ervoor...en toen ik vanmorgen vertelde dat we op de koffie gingen bij Heleen, was Sanne helemaal blij, maar toen ik vertelde dat Simba dood was gegaan, moest ze er erg om huilen, zo zielig !! Ze was zo gek op die hond . Gelukkig gaat Heleen morgen een nieuwe puppy halen...dus gaan we volgende week op puppy bezoek, daar was Sanne toch ook weer heel erg gelukkig mee !!

Het wordt deze week hier prachtig weer, een graad of 24, dus daar gaan we van genieten.
Tot blogs. Ginaspeeltuinen op Brunstad

1 opmerking:

fam van dijken zei

fijn dat jullie het allemaal zo naar jullie zin hebben..
en dat de kinderen een beetje moeten wennen dat is ook wel normaal. andere omgeving enzo daar zijn ze toch gevoelig voor.
voor hen lijkt het toch weer een verhuizing.. en dan straks weer terug. Jammer dat die hond is doodgegaan maar een puppie is dan ook weer heel erg leuk.
En dat de kinderen zo'n mooi cadeau gekregen hebben van opa en oma is wel helemaal super..

groetjes Nancy