27 juli 2008

4e week van juli

De afgelopen week had WJ vakantie en het is hier hoogzomer !!
De zon blijft schijnen en het is echt strandweer. Elke dag gaan we naar 1 van de strandjes hier in de buurt. Vooral Sanne geniet, want doordat ze last heeft van oorpijn als ze zwemt zijn we al een jaar niet wezen zwemmen. Nu geniet ze volop en is zo min mogelijk met haar hoofd onder water en tot nu toe gaat het goed.

WJ gaat tussen de middag al vaak met Sanne richting het water en ik kom later met Florian, omdat hij nog even slaapt tussen de middag. Dat komt mij ook wel goed uit, want voor mij is het net te warm en zo kan ik nog even thuis rommelen...

Zaterdag hebben we een tocht gemaakt naar de Gaustatoppen, de hoogste bergen van Telemark. Vooral WJ wilde graag de bergen een keertje in en het was daar 10 graden koeler, dus ook wel erg lekker.
Vanmiddag zijn we uitgenodigd bij Arjan en Elin voor een Nederlands kroketten-frikadellen feest, we vieren dat hij de komende week voor de laatste keer naar Nederland vliegt voor zijn werk, want vanaf begin augustus heeft hij een baan hier in Noorwegen. De afgelopen 2 jaar heeft hij elke week op en neer gevlogen naar Nederland om voor zijn eigen bedrijf daar nog te werken. Zaterdag heeft hij in koeltassen frikadellen, kroketten en kaassoufle´s meegenomen uit Nederland en daar hebben we naar al die maanden toch echt wel heeeel erg veel zin in !!

De weerberichten zien er goed uit voor de komende week, iets minder warm, maar toch nog 25 graden !! Hopelijk blijft het lekkere weer nog even hier...want mijn ouders komen over 5 dagen en dan zou het wel heerlijk zijn om nog te kunnen genieten van het mooie zomerweer samen met hun...we tellen de dagen weer af pap en mam !!!
Klik hieronder op de link voor alle foto´s van de afgelopen week en zusjes....niet meer klagen, als je op een foto in de link klikt worden ze groot !!

2 opmerkingen:

Nicole zei

Hoi allemaal,

wat is het een heerlijke vakantie, hè? Het weer zit mee (hoewel af en toe toch wel erg warm!), er is in de omgeving nog van àlles te ontdekken en met een baan in het vooruitzicht, geniet je toch nog even dubbel van je vrije tijd!!

Wij zitten nu ook in de "buurt" en zijn bijna klaar met uitpakken. Zo kunnen wij ook onze plekken gaan ontdekken. Ik hoop, net als jij Gina, dat het mooie weer nog even aanhoudt.

Groetjes vanuit Tvedestrand!

fam van dijken zei

Oh ik lees een heerlijk kroketten en frikandellen feest.
Geniet er van of zijn ze al op?
Het is wel een idee zeg.
Zo dat is heel wat om elke week op en neer te vliegen. Knap dat hij dat zo lang vol gehouden heeft zeg!
Fijn dat hij nu dan een baan in Noorwegen heeft gevonden.

groetjes Nancy