15 juli 2008

2e week van juliIk ben nog steeds in de wolken dat ik een baan heb......maar er is natuurlijk nog veel meer gebeurd deze week....


Donderdagavond waaide het hard en toen WJ uit zijn werk kwam zijn we naar een strand/grasveld bij ons in de buurt geweest. Voor Sanne hadden we een vlieger gekocht, maar al snel bleek dat het voor haar veel te moeilijk was, want het was zo´n vlieger met 2 handvaten. Ze vond het veel leuker om samen met Florian achter de vlieger aan te rennen.

Zaterdag hebben we een tocht gemaakt naar het plaatsje Risør, een uurtje bij ons vandaan. Het is een prachtig stadje met witte huizen aan de kust. Vooral zomers is het er super gezellig, veel terrasjes, kraampjes en leuke winkels. Ook was er een aquarium met heel erg veel mooie, rare, grote vissen en krabben en andere zeedieren. Vooral Sanne raakte niet uitgekeken....en heeft die dag meer dan 100 foto´s gemaakt met haar nieuwe camera.

Aan het eind van de middag zijn we weer richting ons huis gereden en hebben we heerlijk pizza gegeten bij Sjøloften in Brevik, de beste pizzeria van Noorwegen.....(zeggen ze) Het heeft ons in ieder geval heerlijk gesmaakt !!

Zondag zijn we naar Brunstad geweest en we waren uitgenodigd om tussen de middag bij Justin en Marthilde te komen eten. Dat was supergezellig en we zijn ook blijven plakken tot het avondeten....leuk om weer oude vrienden tegen te komen !!

1 opmerking:

fam van dijken zei

Jullie vermaken je echt wel in de vakantie!
Zo te horen en te zien wonen jullie ook in een prachtige omgeving maar wel totaal anders dan bij ons...

Geniet nog even van de vakantie.

Groetjes Nancy