21 juli 2008

3e week juli

Dit was de laatste werkweek van WJ, na dit weekend heeft hij 2 weken vakantie, heerlijk !!
Woensdag ben ik met de kinderen naar Brunstad geweest, daar was een leuke kinderdag met mooie films, toneel en een prachtig kinderkoor. Bij Zefanja in haar huisje hebben we lekker lasagne gegeten en ´s middags waren er allemaal spelletjes voor de kinderen. Vrijdagmiddag had WJ eerder vrij en toen zijn we ook richting Brunstad gereden.

Zaterdag kwamen Justin en Marthilde met hun 3 kinderen een dagje bij ons, ze zijn goede vrienden van ons uit Nederland en waren ook hier in Noorwegen op vakantie. We hebben eerst gebruncht en daarna hebben we een wandeling door het bos gemaakt om ons huis te laten zien waar we normaal wonen....daarna een wandeling naar de top van een berg waar je uitzicht hebt over de 2 bruggen van Brevik en daarna zijn we nog naar een strandje geweest, helaas liet het weer ons toen in de steek en zijn we weer naar ons huis gegaan.
We hebben heerlijke pizza besteld en voor de kinderen patatjes gemaakt....we vonden het weer supergezellig om met jullie bij te kletsen en om jullie te laten zien waar we nu wonen !!

De volgende dag kwam de broer van WJ, Arnold samen met een vriend bij ons op de koffie. Ze maken per motor een tocht van zuid naar west Noorwegen. Ze zijn nog blijven eten en toen hebben ze hier in de buurt hun tenten opgezet. Helaas wonen we nu nog klein, dus kunnen er geen gasten blijven slapen...als het goed is hebben we volgend jaar een huis gekocht.....

Morgen gaan we een dierentuin in Kristiansand, hier 2,5 uur rijden vandaan....je moet er hier toch wat meer voor over hebben dan in Nederland om pretparken of dierentuinen te bezoeken.
Maar dat is vast de moeite waard.
Sanne heeft haar blog ook bijgewerkt....
haar blog staat onder mijn links.....

1 opmerking:

fam van Dijken zei

FIjn dat de vakantie van WJ ook in zicht is.
Nu kunnen jullie als gezin ook wat met elkaar doen en hoef je het niet in een zaterdag te proppen.
Gezellig al dat bezoek uit NL.
Wie weet wat jullie volgend jaar voor huis hebben...
Je kijkt er zo te lezen al wel naar uit...

Een fijne vakantie verder.

Groetjes Nancy