23 juli 2008

Dierentuin Kristiansand

Dinsdag zijn we een dagje naar de dierentuin geweest. Het is wel ver rijden, maar Sanne wilde zoooo graag, dat ze dat ervoor over had. Gelukkig vind Florian autorijden heerlijk...dus waren we 2 uur en 1 kwartier onderweg om de dierentuin in Kristiansand te bezoeken. Het was een heel mooi park, heel groot opgezet. Het was niet alleen een dierentuin want er waren ook leuke attracties, shows en een kinderboerderij. Florian heeft nog even geslapen in z´n buggy....vast oefenen voor het kinderdagverblijf, want daar moet hij elke middag in z´n eigen kinderwagen slapen en ondertussen konden Sanne en WJ nog heel veel leuke dieren bekijken. Rond 6 uur ´s avonds zijn we via de Mac Donald weer naar huis gereden. Sanne heeft over de 200 foto´s gemaakt, ze kon er geen genoeg van krijgen....

Vandaag en de verdere week is het hier heerlijk zomerweer, rond de 25 graden met een strak blauw lucht...we lazen dat gister in Nederland nog een storm woedde...dus we zijn blij dat we hier wonen...Vandaag gaan we naar een strandje hier in de buurt, zodat de kids lekker kunnen zwemmen en wij met boek in de zon kunnen zitten....heerlijk....vakantie !!

1 opmerking:

oma Ans zei

Hallo Gina,
Wat een gezellig verhaal over de dierentuin. Toen jullie weer op de terugweg naar huis waren, reden Malin en ik van het vliegveld Sandefjord richting Tvedestrand. Wij waren hier om 19.00 uur, dus wie weet zijn we elkaar zonder het te weten, wel tegengekomen onderweg. Toen we Brevik op de borden zagen staan, vertelde ik Malin nog dat Sanne en Florian hier wonen met jullie. Was weer eventjes een leuke afleiding tijdens de taxirit. Hans kon ons niet komen halen, want de verhuizers waren er een dagje eerder. Was wel jammer. Maar we zijn er nu dus en genieten van het schitterende weer. Het was afgelopen maandag echt vreselijk in Nederland. Het leek wel herfst. Intussen hebben we al veel uitgepakt, maar we genieten eerst van de prachtige omgeving en het mooie weer.
Groetjes Ans