05 april 2010

Påske..

Sanne, Gina, Florian in Kragerø

Eerst maar even iets over mijn vader, afgelopen vrijdag is hij geopereerd in Amsterdam. De operatie is goed geslaagd, hoewel ze wel veel meer tegenkwamen dan dat ze op de scans hadden gezien. Het is een zware operatie geweest van 5 uur, maar hij is wel geslaagd. Wel hebben ze een stuk van zijn darm moeten verwijderen zodat hij nu een week aan de sondevoeding moet. Ik heb hem net aan de telefoon gehad en hij voelt zich elke dag een stukje beter.
Mijn ouders..Gister had hij nog een slechte nacht en veel pijn, maar afgelopen nacht is beter gegaan en vandaag had hij al een stukje gewandeld samen met een fisiotherapeut. Hopelijk gaat nu elke dag een stukje beter. Het is moeilijk om nu zo ver weg te wonen...maar er wordt goed voor hem en mijn moeder gezorgd door mijn broer Willem en mijn zussen. Ze wonen om ste beurt een nachtje bij mijn moeder in het hotel en kunnen af en toe even mee naar mijn vader. Over een week of 4 reis ik samen met Sanne naar Apeldoorn, daar kijk ik wel heel erg naar uit !!! WJ en Florian

Vandaag is het alweer 2e paasdag...we zijn lekker vrij geweest de afgelopen dagen, ik en Sanne de hele week en Wj en Florian vanaf woensdag. Samen met Sanne heb ik gezwommen bij een prachtig subtropisch zwembad in Langesund, 1 dorpje verder hier en we zijn woensdag een dagje naar Ikea in Oslo geweest.
Donderdag hebben we een mooie tocht naar Kragerø gemaakt en zijn we bij een prachtig Spa Hotel wezen kijken, misschien boek ik daar nog een keer een hotelkamer voor een weekendje weg...het ligt echt prachtig boven op de berg met uitzicht over Kragerø.

Het is een noorse gewoonte om een groot ei te kopen van karton en die te vullen met snoep of kadootjes voor de pasen, Sanne en Florian hebben er ook 1 gekregen en genieten van alle snoep die ze kunnen eten met de paasdagen...

Vrijdag kwamen Jan en Lies vd Linden bij ons op de koffie, ze hadden leuke kadootjes mee voor ons allemaal en nog een verrassingsdoos van opa en oma van Asselt met hagelslag, kadootjes en paaseitjes. Ik ben met hun meegereden en vrijdagmiddag en avond naar Brunstad geweest.

Zaterdag en zondag zijn we met z'n 4 tjes naar Brunstad geweest, nog steeds wel heel luxe dat we daar nu maar 50 min. vandaan wonen en gewoon elke keer er naar toe kunnen rijden. 's Middags genoten van een lekker zonnetje....altijd top om daar te zijn !!

Brunstad

Vandaag nog lekker een dagje thuis met z'n 4 tjes...en dan begint morgen het "gewone" leventje hier weer, Sanne naar school, Florian naar de kinderopvang en WJ en ik weer aan het werk.

Toch blijft het nog steeds bijzonder om hier in Norge te mogen wonen...als ik alle NL weer terug zie gaan vanaf Brunstad ben ik nog altijd blij dat ik hier woon, ondanks dat het nu natuurlijk ver weg van mijn vader is...ben ik blij dat ik hier samen met WJ en de kids woon....

2 opmerkingen:

Karien zei

Wat een mooie foto van je ouders! Fijn dat je verslag doet steeds; we zijn er allemaal bij betrokken. En natuurlijk blijven we voor ze (en jullie) bidden.

Johanna Streefkerk zei

Hartelijk dank dat je dit bijhoud over je vader en inderdaad wat een prachtige foto van je ouders. Wat fijn dat het zo goed gaat met hem! Ik zal de site in de gaten houden, hopelijk gaat het zo snel vooruit dat hij spoedig naar huis mag!Hart.gegroet,en heel veel sterkte zo op afstand!