20 maart 2010

Mijn vader...

Mijn vriendinnen uit NL, Janan en Juud...

Mijn vader heeft gister te horen gekregen dat hij 1 april opgenomen gaat worden in het ziekenhuis in Amsterdam en vrijdag 2 april wordt hij geopereerd. Het wordt een zware operatie waar hij ook rekening moet houden met complicaties die daar vaak bij horen, maar hij heeft er zelf een goed gevoel over om die operatie te ondergaan, een alternatief is er ook niet echt, dus het is goed dat hij deze kans pakt.
Mijn moeder kan de periode dat mijn vader in het ziekenhuis ligt in een speciaal gasthuis wonen. Mijn broer Willem komt bij haar wonen, want hij werkt op dit moment in Amsterdam en dan is ze niet alleen. Heel spannend allemaal en heel moeilijk voor mij om dat op zo'n afstand mee te moeten maken. Maar de situatie is nu eenmaal zo. Het heeft ook niet zoveel zin om de dagen tijdens de operatie naar NL te komen, dus ik boek een reisje 3 weekjes erna samen met Sanne. Dan is mijn vader weer aanspreekbaar en is dan weer een beetje aan het opknappen van de operatie.

Florian..

Ondertussen is de sneeuw hier heel hard aan het smelten, we hebben gister zelfs ons eerste regenbuitje gehad sinds november. WJ heeft ons terras helemaal leeg geschept zodat de kids buiten weer kunnen steppen, fietsen en schommelen, want dat was de laatste maanden natuurlijk niet mogelijk.

Vorig weekend was een druk weekend. Woensdag kwam mijn schoonmoeder tot vrijdag. Vrijdag kwam Lianne en samen met haar ben ik naar Brunstad geweest en vanaf zondag zijn Janan en Judith bij mij geweest tot maandag......ik heb mega gezellige dagen gehad en ondertussen is WJ thuis geweest bij Sanne en Florian. Sanne heeft nog een nachtje gelogeerd bij haar juf Heleen, met haar is ze naar de bios geweest, naar de film, de kikker en de prins, eten bij de Mac en zaterdag mocht ze mee op de boot van Heleen en Per, daar hebben ze vissen gevangen, weer 1 groot feest voor Sanne....

Janan en Juud, fort Langesund

Dit weekend een rustig weekendje...zonder bezoek en zonder plannen....maar dat kan ook wel eens lekker zijn.

Sneeuwruimen in de tuin...Florian kan zo weer fietsen..


Maandag komt de accountant naar mijn werk, revisør heet dat op z'n Noors. Zij gaat de boekhouding van 2009 controleren en dat gaat heel wat verder dan de controle die ik gewend ben in NL. In NL was ik daar ook niet verantwoordelijk voor, ik hielp wel mee, maar het uiteindelijke werk werd door mijn collega gedaan. Hier in Noorwegen doe ik de boekhouding alleen en gelden er natuurlijk andere regels, dus is het wel heel spannend, maar volgens mij komt het wel goed, want het ziet er allemaal goed uit.We gaan weer genieten hier van ons leventje in Noorwegen, het is heel dubbel momenteel, het leven hier is geweldig en ondertussen weet ik dat mijn vader ernstig ziek is en in NL is, dus ver bij mij vandaan, gelukkig heb ik veel contact met mijn ouders, broer en zussen.....

Gina

4 opmerkingen:

Gerlinda & Okke Bloem zei

Veel sterkte de komende tijd. Hopelijk gaat het goed met de operatie.
Geniet ondertussen van het beginnend voorjaar en het mooie noorwegen.

Huize steen zei

Veel sterkte, hopelijk gaat alles goed met de operatie. Lekker dat jullie ook wat voorjaar krijgen :-)

Sabia zei

Hopen dat de operatie goed verloopt.
Veel sterkte.

Emmy

baasbraal zei

Ja, dat is de nare kant van wonen in het buitenland. Heel veel sterkte.
Ik heb tot nu toe alleen een paar touwerijen, wat verjaardagen en een geboorte of wat gemist, maar het lijkt me verschrikkelijk om zo ver weg te zitten als er echt iets ernstigs aan de hand is.