12 april 2010

Warm lente weekendje

Florian bij Ivarsand

We hebben een heerlijk lente weekend achter de rug. We konden zonder jassen buiten zijn de afgelopen dagen en als ik het weerbericht bekijk blijft het zo lekker weer de komende week. WJ had het rustig op z'n werk en daarom had hij afgelopen vrijdag een dagje extra vrij, dat betekende dat alleen Sanne een halve dag naar school ging.


WJ heeft samen met Florian de trampoline weer opgezet, de zandbak staat weer klaar en de fietsten zijn allemaal weer in orde. Ook heeft hij een plek in de tuin gemaakt waar we vuurtje kunnen stoken, zaterdag hebben we hem uitgetest, worstjes, marshmellows en pinnebrød boven het vuur gehouden en lekker opgegeten.
Zondag zijn we naar een strandje bij ons in de buurt geweest, WJ had z'n vishengel mee en Florian heeft tijden gespeeld in het zand met schelpen en z'n graafauto. En verder hebben we het weekend lekker gerommeld rond het huis, heerlijk dat het voorjaar weer is gekomen !!
In NL gaat alles rustig z'n gangetje, de nachten zijn nog erg naar voor mijn vader, maar overdag gaat het goed. En zo langzamerhand knapt hij elke dag wat meer op.... Op 30 april reis ik samen met Florian en Sanne naar NL. Sanne kan die week ook bij Laurie logeren op Pagedal tijdens de meiweek daar en ik ga gezellig naar mijn ouders. Lianne is ook de hele week op Pagedal dus kan ik mooi met Florian in haar huis wonen, dan is het niet te druk voor mijn ouders als ik kom...we gaan de dagen aftellen....

1 opmerking:

Nicole zei

Ja heerlijk, hè, dat het voorjaar eraan komt. Bij ons komen er overal al weer bolletjes boven de grond! En wij hebben ook de trampoline, zandbak en traptraktor alweer buiten, net als het tuinstel.

Laat het voorjaar maar komen!!