29 maart 2009

Mooie tocht in onze "achtertuin"


Vandaag was het weer stralend weer en hebben we een mooie tocht gemaakt in onze "achtertuin". Vanaf ons huis is het een pad door het bos die volg je ongeveer een half uur en dan kom je uit bij de open zee. Florian kan ongelooflijk goed wandelen en zonder veel moeite liep hij bijna de hele weg zelf . Bij het water lekker gepicknickt en genoten van het mooie uitzicht bij de zee. Vanmorgen met Sanne geknutseld, de eerste paas dingen staan alweer op tafel en daar zal de komende week nog wel wat bijkomen, we hebben een konijn en kip van wc rolletjes gemaakt, een mobile en bakjes voor de nepeiren die ze van oma Olthuis had gekregen.

Helaas....het weekend is weer voorbijgevlogen en morgen begint het gewone leven weer, ik ga morgen beginnen om het kamertje van Sanne creme te schilderen, ben benieuwd hoe het staat, de kamer zal er een stukje groter van lijken denk ik.

Hieronder de link voor alle foto's van ons gezellige weekendje....Gina

1 opmerking:

www.noorsavontuur.punt.nl zei

Een schitterende achtertuin is het!
Geweldig, hoe de kids zich vermaken en lekker mee doen.
Het is zeker schattig als Florian aan het zingen is. Hij steekt elke keer zijn vingertje in zijn mond. Doe hij dat altijd?
Ik kan me voorstellen dat je nu toch wel toe bent aan de lente. Hier ligt al een tijdje geen sneeuw meer en we hebben vandaag weer sinds dagen zon. MOrgen nog en dan is het weer uit met de pret als we de weerberichten moeten geloven. Dan komt de regen.
We zullen zien.
Veel succes dan maar met het afhandelen en solliciteren.

Groetjes Nancy