18 maart 2009

Voorjaar ??

Sinds gisteren lijkt het wel of het voorjaar hier ook in Noorwegen is begonnen. Wel ligt er nog overal ontzettend veel sneeuw, maar dat is hard aan het smelten en overal komen de rotsen weer tevoorschijn. Het zonnetje schijnt heerlijk en ik loop buiten zonder dikke winterjas. Ondertussen zijn we wel helemaal gesetteld in ons nieuwe huis. Hier en daar staat nog een doos, omdat er nog 2 grote meubels in ons oude huis staan....maar voor de rest voelen we ons hier alweer helemaal thuis !! Afgelopen donderdag hebben we ook onze 1e visite uit Nederland gehad. Mijn schoonmoeder, Josina, Rianne en Josine kwamen op bezoek. Supergezellig !!

Afgelopen weekend naar Brunstad geweest, geweldig om al mijn vriendinnen uit Nederland daar weer tegen te komen, ik mis jullie toch echt wel hier in Noorwegen....natuurlijk bouw je ook hier weer nieuwe vriendschappen op, maar zo'n band als met die meiden dat duurt natuurlijk een aantal jaar voordat je dat ook weer hier hebt. Hoewel ik niet te klagen heb over de leuke contacten die ik hier in Noorwegen ondertussen al heb !!

Ondertussen ben ik nog steeds ziekgemeld en heb ik een ontslagbrief gekregen van mijn werk. Ze mogen mij tijdens een ziekmelding helemaal niet ontslaan en daarom ben ik nu aan het kijken wat de mogelijkheden nu voor mij zijn. Gelukkig wordt ik geholpen door de man van Heleen, de Ned. juf van Sanne en een vriend van hem, want als leek in het buitenland schiet je natuurlijk niet op in je eentje.

Ondertussen heb ik alweer 3 sollicitatiebrieven de deur uit gedaan en hopelijk vind ik snel een nieuw baantje hier in Noorwegen. Hoewel ik mij nu natuurlijk niet verveel in mijn nieuwe huis, heb ik toch het liefst een baantje.

Nog 2,5 week en dan komen mijn ouders voor een weekje bij ons, natuurlijk tellen we de dagen weer af totdat we hun ons nieuwe plekkie kunnen laten zien !!

Groeten uit een zonnig Stathelle
Gina

3 opmerkingen:

fam van Dijken zei

Fijn dat je je daar al helemaal thuis voelt. Dat zegt toch wel wat.
En het is zeker prettig als je iemand hebt die je helpt bij zulke dingen voor je werk. Want dat zou ik dus echt ook niet weten.
Maar het komt vast goed. Het scheelt misschien wel dat je al op zoek bent naar iets anders maar daarbij kun je toch beter zelf ontslag nemen.
Veel succes!

Heerlijk vooruitzicht hebben jullie zeg. Als er naaste familie komt is het altijd heel fijn vind ik.
Hele fijne dagen alvast gewenst.

Groetjes Nancy

Ps ik ga stoppen met mijn log en ga verder met een nieuwsbrief dus als je geinteresseerd bent stuur dan even een mailtje

Karien zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Karien zei

Ik leef met je mee Gina! Ook wel goed om zulke ervaringen op te doen, toch? ;-)
Ondertussen houd ik je blog in de gaten of er al foto's van jullie huis op staan!