21 maart 2009

Foto's van ons nieuwe huisJa, eindelijk.....de computer is gemaakt en we kunnen de foto's op onze site zetten. We genieten hier enorm van ons nieuwe plekje, we zijn Sanne regelmatig "kwijt" en dan is ze met vriendinnen buiten aan het spelen. Voor Florian hebben we ook de loopauto weer uit de doos gehaald en hij kan lekker rond het huis scheuren. De sneeuw is beetje bij beetje aan het smelten, zodat ook hij weer buiten kan spelen zonder te verdwijnen in de diepe sneeuw.
Vandaag hebben we al zonder jas aan buiten op ons overdekte terras gezeten, genieten van het voorjaarszonnetje !!
Sanne's kamertje is nog niet af, er ontbreekt nog een bureau, maar het begint er al aardig op te lijken. De kamer van Florian is nog kaal, we dachten de 2 strandkastjes die WJ gemaakt had voor z'n kamertje in Nederland weer in zijn kamer te zetten, maar die staan veel leuker in de hal boven. WJ gaat er nog een lange plank tussen maken, zodat ze daar ook een lang bureau hebben. De woonkamer wordt langzamerhand gezellig door de schilderijen die weer uit de dozen tevoorschijn komen en de andere decoratie. Sommige dingen waren we gewoon vergeten dat we ze hadden !! Voor alle foto's van ons huis, klik op de link hieronder:
4 opmerkingen:

Nicole zei

Een prachtig huis hebben jullie gevonden. Met lekker veel ruimte binnen en buiten. Geniet er met volle teugen van.

Groetjes

ferry zei

wauw!!!!!! wat gaaf zeg.
echt helemaal te gek.
we kunnen haast niet wachten tot de zomer om alles te zien.
SCHITTEREND!!!!
nogmaals gefeliciteerd.
gaaf al dat nieuwe meubilair.
leuk om die foto's te zien.
veel geluk verder!

Ferry

Karien zei

Leuk joh, al die foto's! Ik heb het gevoel alsof ik even bij je op visite ben geweest. Lekker ruim hebben jullie het. En zo te zien in de keuken een broodbakmachine?
Nou, ik stuur je een virtuele bos bloemen!

fam van Dijken zei

Het is erg mooi zeg, heerlijk ruim in en om het huis. En genoeg ligt. Jullie huis is helemaal van hout van binnen. Maar wel de lichtere soort. Erg mooi hoor. Wij hebben hier boven hout en de kozijnen en deuren beneden allemaal ongeschilderd. Dat vind ik dan weer wat minder zelf.
Een berg sneeuw hebben jullie zeker!

Groetjes Nancy

Ps heb je nog wat gehoord van je werk?