06 juli 2009

Hittegolf in Noorwegen

We hebben een superwarm weekje achter de rug !! Niet uit te houden soms met temperaturen tegen de 30 graden. Voor de kinderen hadden we een badje in de tuin en sproeiers onder de trampoline. Florian is naar de kinderopvang geweest, gelukkig hadden ze daar ook badjes om af te koelen. Sanne was thuis, Denise heeft 1 dag opgepast en woensdag en donderdag mocht ze een nachtje logeren bij haar juf Heleen. Sanne heeft genoten daar, want Heleen had als grote verrassing dat ze samen naar de bios gingen, naar de Hannah Montana film. Verder hebben ze nog gezwommen in een meertje en nog veel meer leuke dingen gedaan.

Thuis hebben we niet zo heel veel gedaan, het was eigenlijk gewoon te warm om veel te doen. We hebben ipv verwarming een warmtepomp in ons huis, 's winters wordt alles snel warm in huis en zomers kunnen we hem gebruiken als airco, dat was wel heel lekker afgelopen week, zo konden we allemaal afgekoeld slapen 's nachts.

Afgelopen weekend begon de stevne op Brunstad en daar zijn we ook naar toe geweest. Zaterdag was het nog zo warm, dat we eerst lekker gebadderd hebben op Brunstad en 's avonds zijn we naar het openingsfeest geweest.

De komende week werkt WJ voor het eerst in ploegen. Dat betekend dat hij deze week werkt van 's middags 3 uur tot vanavond 11 uur. 4 dagen achter elkaar en dan is hij op vrijdag vrij. Op vrijdag zijn Florian en ik ook altijd thuis, dus dat is wel gezellig, voor de rest is het even bekijken of het wel werkt...niet echt gezellig, maar het is maar een weekje en dan 2 weken gewoon. Het voordeel is dat hij deze week thuis is voor Sanne, nog 5 dagen en dan gaat WJ samen met Sanne naar Nederland, WJ vliegt zondag weer terug en Sanne blijft daar 4 weken bij opa en oma ....ze kan niet wachten om iedereen weer te zien, haar vriendinnetje Nathalie is de eerste 3 weken zelf op vakantie, maar die ziet ze de laatste week weer. Ze mag ook logeren bij haar tantes en spelen met haar nichtjes en neefjes...In aug. haal ik haar weer op samen met Florian.
We zijn met Florian begonnen om zindelijk te worden, maar dat is nog een hele toer....ik ga vanavond maar weer eens kijken om er wat broeken bij te kopen, want zo zijn we er snel doorheen....vorige week was het nog bloedheet, maar nu loopt hij weer in spijkerbroeken en er zijn er 3 nat geworden vandaag....

Geen opmerkingen: