16 juli 2009

Weer tijd voor een berichtje

De hittegolf is over...het is de afgelopen 2 weken heerlijk weer geweest, beetje bewolkt, beetje zon en rond de 23 graden. Afgelopen zaterdag zijn WJ en Sanne naar Nederland gevlogen. Florian was helemaal overstuur toen ze door de duane gingen. Sanne blijft 4 weken bij mijn ouders en WJ vloog zondagochtend alweer terug naar Noorwegen.
WJ heeft z'n paar uurtjes op Nederlandse bodem goed benut. Mijn ouders kwamen hem halen en zijn ouders kwamen weer bij mijn ouders om samen koffie te drinken en bij te praten, daarna is hij met Ferry en Marijke naar de Wok geweest in Apeldoorn, daarna is hij bij zijn broer Hendrik-Jan langsgeweest en daarna heeft hij nog een toer door Deventer gemaakt. De volgende ochtend vertrok hij weer vroeg richting het Noorden, dit was z'n eerste tripje naar Nederland sinds we zijn geemigreerd !

Ik heb een nieuwe baan en moet 3 dagen per week werken en we hadden geen oppas meer voor Sanne, dus dit vond ze een geweldige oplossing. Ze heeft ondertussen al bij 2 zussen van mij gelogeerd, ze is met mijn andere zus al naar de bios geweest en heeft een kinderfeestje van haar nichtje Sanne-Lin gehad. Ook is ze samen met WJ en Ferry, Marijke en de kids uit eten geweest bij de Wok. Ze is nog geen week weg, maar die vermaakt zich daar wel in Nederland en volgens mij wordt ze zwaar verwend door alle familie.

Deze week heb ik eindelijk alleen gewerkt, heerlijk. Die vrouw die er voor mij werkte heeft er een grote puinhoop van gemaakt en ik ben blij dat ze nu weg is, want ze heeft mij niet zoveel kunnen leren en ik mocht ook niet achter de pc zitten en het liefst had ze dat ik er helemaal niet was...de andere collega's zijn vreselijk aardig, dus dat komt deze keer wel goed. Iedereen is met vakantie, dus ik werk de komende 2 weken alleen. Ik had mijn vakantie de 1e 2 weken van aug. gepland en zit dus lekker alleen te werken.

WJ had vanuit Nederland een koeltas meegenomen met daarin frikadellen, kroketten en bitterballen. Dinsdagavond hebben we Arjan en Elin uitgenodigd en hebben we een heerlijk hollands avondje gehad met veel te veel lekkers...en een goed glas wijn.
Morgen gaan we ons bezoek uit Nederland van het vliegtuig halen. Ferry, Marijke, SF en Mick komen een lang weekend bij ons !! WJ werkt morgen tot half 1 en daarna rijden we samen naar Torp en door naar Brunstad om bij het afsluitingsfeest te zijn morgenavond.

Helaas, helaas.....er is veel regen voorspeld. Noorwegen is juist zo mooi door de vele zonuren en we hebben zo weinig regen en als het dan een keertje regent is het vaak een kort buitje, een hele dag regen kennen we hier niet echt, en net nu we visite krijgen....hopelijk kunnen we tussen de buien door nog leuke dingen doen. We wilden een dagje een boot huren, maar ik denk dat dat plan in het water valt. We zien het wel, het is in ieder geval superleuk om elkaar weer te spreken na zo'n lange tijd !!

Hopelijk meld Sanne zich vanavond nog even voor de webcam....want we missen haar wel heel erg hier !!

1 opmerking:

Karien zei

Lekker voor je dat je nu weer prettig kan werken!