01 juni 2009

Pinksterweekend

We hebben het afgelopen weekend genoten van het warme zomerweer !! Zaterdag zijn we een dagje thuis gebleven, we hebben het kinderbadje vol laten lopen en een leuke sproeier gekocht, zodat Sanne en Florian konden genieten in de tuin van het mooie weer.

's Avonds kwamen Arjan en Elin nog op visite en hebben we tot 's avonds laat met een lekker wijntje op onze veranda gezeten.

Zondag waren we een dagje op Brunstad. 's Middags vanaf 1 uur hadden we een boot gehuurd en we hebben er tot 's avonds 8 uur mee gevaren samen met Arjan. We hadden een bbq mee en zijn halverwege op een eiland gestopt om te bbq. WJ heeft nog gevist en we hebben een stop gemaakt in Tønsberg om een ijsje te eten. Echt genieten zo'n dag op het water.
Vandaag zijn we naar Nystrand geweest, een strandje bij ons in de buurt om even af te koelen en vanavond hebben we de bbq maar weer eens aangestoken. Morgen begint het gewone leven weer...ik ga voor het eerst echt beginnen met mijn nieuwe baan. Sanne moet nog twee en een halve week naar school en dan begint haar schoolvakantie ook.

Voor alle foto's van het weekend, klik op deze link:http://picasaweb.google.nl/GinaOlthuis/Pinksterweekend?feat=directlink

1 opmerking:

Nicole zei

Heerlijk hoor, zo'n weekendje genieten. Gaan jullie na deze ervaring misschien ook een boot KOPEN of is huren toch zo af en toe de betere optie?

Veel succes in je nieuwe baan. Ik hoop dat alles beter uitpakt dan je eerdere job.

Groetjes vanuit Tvedestrand!