08 juni 2009

Peter, Ingrid en kids op visite

Krabben vangen, Sanne, William en Florian
Afgelopen weekend hadden we bezoek uit Oslo, Peter en Ingrid Havekes met hun 2 kinderen, William en Ariana kwamen een weekendje bij ons. Zaterdag kwamen ze bij ons, na een brunch zijn we naar Ivarsand gereden, een prachtig strandje vlak bij ons huis. William is gek op krabbenvangen, dus schoenen uit en met z'n blote handen de kant afspeuren naar krabbetjes....Florian vond het maar spannend allemaal en probeerde ook mee te doen. Hij had 2 krabbetjes gevangen en verder hebben ze lekker gespeeld op het zand.

Peter en William
Terug bij ons huis hebben we de bbq aangestoken en hadden we een gezellig avondje samen, Elin en Arjan kwamen ook nog even langs om een wijntje te drinken.

Zondag weer een lang ontbijt in de tuin, de kinderen hebben lekker in de tuin gespeeld. We hadden voor Florian een poos geleden een fiets gekocht, maar hij kreeg maar niet door hoe de trappers werkten, hoewel we al veel geoefend hadden. Nu stapte William op z'n fiets en in 1x had Florian ook door hoe het werkte....dus er werd heel wat afgefietst en gesprongen op de trampo.
's Middags zijn we bij Arjan en Elin op visite geweest. We hebben een leuke wandeling gemaakt langs alle prachtige boten die in de botenhaven liggen naast het huis van Arjan en Elin en overheerlijke wafels gegeten.
Ontbijtje in onze tuin
Daarna Peter en Ingrid weer uitzwaaien, we gaan snel weer een keer bij hun in Oslo op visite, het was weer een super gezellig weekendje !!

1 opmerking:

marijke zei

leuke update weer!!!
Zijn florian en wiliam van dezelfde leeftijd?

Groetjes Marijke