17 juni 2009

Rustig weekje...


Even weer een update, er valt niet zo heel veel te melden hier van afgelopen anderhalve week, we hebben een lekker relaxed weekend gehad. Zaterdag rommelen rond het huis en boodschappen doen, we hebben een leuke vuurkorf gekocht, buitenoven noemen ze dat hier, het is ook iets meer dan een vuurkorf. Als we 's avonds op onze veranda zitten kun je hem aan doen, zo gezellig en je kunt er eventueel nog iets op bbq. Ook hebben we een stuk rond ons huis gewandeld, Florian kan sinds een weekje fietsen en vond dat geweldig.
Zondag hebben we een mooie tocht gemaakt naar Valle, een plaatsje vlak bij ons huis, ongeveer 20 min. rijden.


tochtje Valle

Het ligt prachtig aan het water en overal steken rotsen en eilandjes boven het water uit, soms een eiland met 1 vakantiehuis erop, een prachtig gezicht. In Valle zelf een ijsje gegeten met de kids en even rondgelopen over de kleine promenade en daarna verder gereden en de auto geparkeerd en een eind door het bos gelopen, uiteindelijk kwamen we uit bij het water en een klein grasveldje. Daar een poosje gezeten, gedronken en gegeten en toen weer terug door het bos. We maken regelmatig van die korte wandelingen, want langer dan een half uur vinden de kids niet leuk en komen dan vaak niemand tegen en je komt op de meest prachtige plekken uit !! Vaak zie je niet vanaf de weg hoe mooi het is als je een eindje wandeld...

Maandag had Sanne haar laatste meisjesclub en dat werd feestelijk afgesloten door een boottocht naar het eiland Risøya, daar gingen ze bbq en waren er allemaal spelletjes geregeld.

Ik ben nog een avond wezen shoppen met Elin, heerlijk even zonder kids....
"Utepeis"
En we hebben deze week 2 reisjes naar Nederland geboekt. WJ en Sanne gaan samen vliegen op 11 juli, WJ brengt Sanne naar Apeldoorn en vliegt zelf de volgende ochtend weer terug. Sanne mag 3 weekjes bij opa en oma van Asselt logeren, vanaf daar kan ze nog bij haar tantes logeren en misschien nog bij haar vriendinnetje Nathalie in Deventer.

2 Aug. vlieg ik samen met Florian naar Nederland, WJ moet die week werken en ik ga Sanne halen en plak er gelijk een paar dagen Nederland aan vast. Voor Sanne is het wel lekker om even weg te zijn. Ze heeft vakantie en wij werken allebij. Florian gaat gewoon naar het kinderdagverblijf en we hadden ook geen oppas voor haar.

Vanaf morgen begint haar zomervakantie en de komende 2 weken komt Denise af en toe bij haar als ik op mijn werk ben en ze mag logeren bij haar Ned. juf Heleen.

Morgen en vrijdag ben ik 2 dagen weg met mijn werk, van alle filialen van OAF komen er verschillende mensen naar het hotel in Kristiansand en daar krijgen we voorlichting over verschillende onderdelen en we kunnen kijken hoe anderen werken, want eigenlijk moet elke filiaal op dezelfde manier werken. Ik hoop er veel van te leren. Donderdagavond krijgen we een tochtje door de dierentuin van Kristiansand, daar ligt het hotel aan vast....

mmm...dacht dat ik niets te melden had, maar het is toch nog een heel verhaal geworden, voor alle foto's van onze mooie tocht van zondag klik op de volgende link:
http://picasaweb.google.nl/GinaOlthuis/Valle?feat=directlink

Geen opmerkingen: