24 mei 2009

Bezoek uit Nederland


Wout en Evelien


Dit weekend kregen we bezoek uit Nederland. Mijn collega Evelien met wie ik 10 jaar lang samen heb gewerkt bij MailStreet in Nederland kwam een lang weekend langs samen met haar man Wout met de camper. Donderdagavond kwamen ze van de boot in Larvik bij ons.
Ze hadden allemaal lekkere dingen uit Nederland meegenomen die wij hier niet kunnen krijgen, hagelslag, curry, lekkere wijnen, senseo koffie en cadeau's voor ons allemaal.

Vrijdag was een regenachtige dag, we hebben een tocht in de buurt gemaakt en verder niet zoveel byzonders gedaan. Vrijdagavond hebben WJ en Wout een Ned. vriend van ons geholpen die ging verhuizen.
Zaterdag was het prachtig weer. We zijn naar Kragerø gereden en vanaf daar hebben we een supersnelle taxiboot naar het eiland Jomfruland genomen.

Op Jomfruland hebben we gewandeld en gegrild en liggen zonnen. Toen het weer tijd werd om richting de boot te lopen hebben we op een terrasje nog wat gedronken, ijs gegeten en zijn we met de grote veerpond weer terug naar Kragerø gegaan.

Weer thuis in Stathelle hebben we de lekkerste pizza van Noorwegen besteld en nog lang buiten gezeten. Zondag nog een lekker ontbijtje in de zon en toen zijn ze weer vertrokken met de camper. Ze gaan nog een weekje toeren door Noorwegen. Het was supergezellig om weer bij te kletsen en elkaar weer te zien !!

Waarschijnlijk zullen we ze volgend jaar wel weer terug zien hier in Noorwegen....het waren weer supergezellige dagen.
Voor alle foto's van ons weekend klik op deze link http://picasaweb.google.nl/GinaOlthuis/WoutEnEvelienOpBezoek?feat=directlink

Geen opmerkingen: