04 mei 2009

12 jaar getrouwdAfgelopen zaterdag waren we alweer 12 jaar getrouwd !! De tijd vliegt....het zijn 12 superjaren geweest !! We hebben het gezellig met z'n viertjes gevierd. Sanne vond dat daar de taart "Verdens Beste " bij hoorde (de beste van de wereld) en die heb ik samen met haar gemaakt.
's Avonds zouden we uit eten bij de pizzeria Sjøloften hier in Brevik, maar het weer betrok een beetje en we zagen het met Florian erbij niet zo zitten om binnen in het kleine restaurant te gaan eten, dus hebben we een lekkere pizza bij ze besteld.
Vrijdagavond hebben we de 1e barbeque weer gehad in onze tuin en zondag was het een feestdag voor de kinderen op Grenland: Grasmyrdagen.

Door de extra vrije dag op vrijdag is het een lang en gezellig weekend geweest en gaan we op voor de komende 12 jaar samen....voor ons denk ik niet zo moeilijk, want we genieten van het leven hier in Noorwegen, van de kinderen en van elkaar....

3 opmerkingen:

Gerlinda & Okke Bloem zei

Hei,
Gefeliciteerd hoor. Al weer 12 jaar. Hoe bevalt jullie nieuwe huis? Ziet er mooi uit hoor. Ook de kamers van de kids zijn prachtig.
Jullie hebben het zo te lezen ook nog steeds naar jullie zin in Noorwegen. Wij vinden het ook nog steeds heel erg lekker. Nu komt het mooie weer er weer aan en dat is wel lekker.

Nou veel plezier met de lente en dat we maar een mooie zomer mogen krijgen.

Gerlinda

Ans zei

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag en ik wens jullie nog heel veel jaren erbij. Maar dat gaat vast wel lukken.
Ben ook benieuwd naar "Verdens beste". Als je er een recept van hebt Gina, dan houd ik me aanbevolen hoor.
Fijne dag verder en tot de volgende keer.
Groetjes Ans

marijke zei

Gefeliciteerd met jullie 12 jarig huwelijk!!! Leuk om weer foto's en filmjes te zien van jullie!! Bedankt.

Groetjes Marijke en de rest.