26 april 2009

Nieuw kamertje voor Florian


Het kamertje van Florian is ook af sinds vandaag. Vorige week had mijn vader de 1e grondverf op de muren gedaan en afgelopen week heb ik dat afgemaakt. Vandaag hebben we via finn.no (noorse marktplaats) een bed voor Florian gekocht, want hij sliep nog steeds in een spijltjesbed en hij paste er bijna niet meer in. Al zijn strand accesoires uit Nederland van z'n babykamertje hadden we meegenomen en samen met de 2 kastjes die WJ gemaakt heeft heeft hij nu een superleuke strandkamer.
Filmpje van de kamer van Florian & daarna van Sanne


Verder hebben we een rustig weekje gehad, Florian is 4 korte dagen naar de kinderopvang geweest en Sanne is begonnen op haar nieuwe school. Ze vind het daar geweldig. Ze heeft al wat leuke vriendinnen en de activiteiten zijn anders en leuker dan op haar oude school. Vrijdag heeft ze voor het eerst ook samen met een vriendinnetje naar huis gelopen. Eigenlijk lopen alle kinderen vanaf een jaar of 6 zonder ouders naar en van school. De kinderen die in dezelfde wijk wonen zitten ook bij elkaar in de klas, dus kunnen ze vaak samen lopen.


Heleen, Sanne's Ned. juf van haar oude school is nog bij ons op visite geweest en had weer een stapel leesvoer voor mij mee uit Nederland: libelle, vriendin, prive enz. en ze had een kadootje mee voor ons nieuwe huis, dat was weer heel erg gezellig !!


We genieten van het voorjaar hier en als je op de link drukt zie je meer foto's


2 opmerkingen:

Ans zei

Wat een geweldige kamer voor Florian. Ik zag dat het rood-witte streepje zelfs doorloopt in zijn trui.
Maar natuurlijk ook de kamer van Sanne is fantastisch. Echt iets voor meisjes.
Hans is nu klaar met de slaapkamer voor hun en mag dan gaan beginnen aan de meidenkamers. Ze hebben hier al aangegeven wat ze wel en niet willen..........dus Hans kan zijn ...... natmaken.
Fijn dat Sanne het naar haar zin heeft op de nieuwe school. Het is toch iedere keer weer even wennen. Ben jij alweer aan het werk of heb je nog niets gevonden naar je zin?
Heerlijk hé, de lente. Was er zelf zo blij mee, dat ik gelijk een nieuwe bank voor buiten heb gekocht. Kan ik lekker genieten van het zonnetje op mijn eigen stekkie.
Groetjes Ans

Karien zei

Echt leuk zo! Ik verheug me er ook op om 8(!) slaapkamers te gaan stylen...