17 april 2009

Bezoek van opa en oma uit Nederland


Het was feest hier bij ons, opa en oma van Asselt kwamen een weekje bij ons logeren !! Vooral Sanne had de dagen afgeteld dat mijn ouders zouden komen. Met de paasdagen zijn we op Brunstad geweest. Dinsdag hebben we geshopt in Skien, in het mooie overdekte winkelcentrum, onder het genot van een kopje koffie en een Noors gebakje hebben we alle winkels afgelopen. Woensdag ben ik met mijn vader en Sanne naar de Ikea in Oslo geweest. Opa ging Sanne helpen om haar kamertje gezellig te maken, want er stond alleen nog maar een bed en de muren waren wit geschilderd. Samen hebben we leuke meubels uitgezocht. Haar bureua staat voor het raam met zeezicht, extra plankjes voor al haar spullen en we we hebben een leuke kast gekocht. Vloerkleedjes, hangzak voor de knuffels en lampen. In 1 week tijd is haar kamertje omgetoverd in een leuke roze, blauwe meidenkamer !! Oma heeft gordijnen en kussens genaaid en zo is alles tot in de puntjes af. Sanne vind het helemaal geweldig !! Ook hebben we een mooi schilderij van Amsterdam gekocht bij de Ikea en die hangt nu in onze hal, toch een beetje Nederland in ons huis.
Wandelen bij Langesund
Vandaag heeft hij de 1e grondlaag op de kamer van Florian aangebracht en dat ga ik morgen afmaken zodat Florians kamertje ook snel klaar is. Hij krijgt een gewoon bed, hij slaapt nu nog in zo'n speiltjesbed, maar hij klimt er over heen, dus die heeft ook niet veel nut meer. Zijn kamertje wordt rood met zee als thema, dat had hij in Ned. ook al.
Trampoline opzetten

Oma heeft veel geknutseld met Sanne, ze heeft schilderles gehad, ze hebben getekend en van brooddeeg een schilderij gemaakt. We hebben hier in de buurt gewandeld en genoten van de zon in onze tuin. Opa heeft de trampoline opgezet zodat ze weer lekker kunnen springen !!

Sanne's kamertje

We zijn nog bij Arjan in het ziekenhuis op bezoek geweest, gelukkig is hij ondertussen weer ontslagen en is hij ook alweer bij ons op de koffie geweest samen met Elin. Verder hebben we een rustig weekje gehad, Florian is 3 dagen naar de barnahage geweest, zodat we overdag lekker konden klussen en hij lekker kon spelen.
Stukje Nederland in onze hal

We hebben dus genoten van het bezoek van opa en oma uit Nederland !! En ze hebben natuurlijk ons nieuwe huis kunnen bewonderen....jammer genoeg heb ik ze 2 uurtjes geleden weer op Torp afgezet, maar gelukkig staat hun volgende bezoek van 't zomer al weer gepland. Lieve pap en mam, bedankt voor de supergezellig week samen met jullie, we missen jullie nu alweer !!


Genieten van de zon in onze tuin

Geen opmerkingen: