19 april 2009

Voorjaars weekendje...

We hebben hier genoten van het mooie weer afgelopen weekend. Vrijdag hebben we opa en oma weer op het vliegveld naar Nederland gezet, we missen ze nu al weer !!
Zaterdag en zondag hebben we genoten van het mooie weer in onze tuin. Onder de sneeuw kwam een prachtige zandbak tevoorschijn, Florian heeft er tijden in gespeeld. Verder scheuren ze om het huis met stepjes, fietsjes en rolschaatsen en wordt de trampoline weer flink gebruikt. Vandaag de banden van de auto gewisseld, de winterbanden kunnen weer voor een flink aantal maanden in de schuur.
Vandaag kwamen Arjan en Elin nog even langs en hebben we lekker pizza gehaald bij Sjøloften in Brevik.
Morgen begint Sanne eindelijk op haar nieuwe school, ze vind het wel heel spannend...ik ga morgen het oude huis een grote schoonmaakbeurt geven want aankomend weekend komen de ouders van Arjan daar voor 4 weken wonen.
Groeten uit een zonnig Stathelle.....Gina

1 opmerking:

Ans zei

Hallo allemaal,
Jullie zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest zeg. Fijn voor Sanne dat haar slaapkamer nu klaar is. Geweldig toch dat er dan een opa even een handje komt helpen.
De foto van Florian op de trampoline is geweldig. Hier zijn de meiden ook al volop aan het spelen buiten. Vandaag of morgen komt het speeltoestel en de zandbak.
Sanne, veel succes op je nieuwe school vandaag. Gaat vast lukken hoor.
Groetjes Ans