29 december 2008

Kerst 2008


Helaas...geen witte kerst dit jaar, hoewel de wereld wel een beetje wit is om ons heen door de rijp aan de bomen. Het is flink koud geweest de laatste week en ze verwachten dat dat voorlopig nog wel even doorgaat. WJ is de dag voor kerst ziek geworden en lag op de bank met voorhoofdholte onsteking, ook ik voel me al 3 weken niet lekker....dus de kerst viel een beetje in duigen voor ons. Gelukkig hebben de kinderen er niet zoveel van gemerkt, want er lagen heel wat pakjes voor hun onder de boom. Van opa en oma uit Nederland, van Arjan en Elin en natuurlijk van ons. We zouden kerstavond ook gaan gourmetten, maar omdat we ons te ziek voelden gaan we dat met oud en nieuw even inhalen.....

Sanne en Florian hebben allebij klei gekregen, helemaal geweldig vinden ze dat. Florian kan tosti´s bakken en Sanne heeft een eigen ijssalon....Ook hebben ze leuke spelletjes gekregen, dvd´s en andere leuke dingen. Ik ben verwend met een mooie ring van WJ en wijn en drinkglazen van Arjan en Elin, WJ heeft de nieuwe cd van Marco Borsato gekregen.

2e Kerstdag waren we uitgenodigd bij Arjan en Elin en hebben we heerlijke kalkoen gegeten met nog veel meer lekkere dingen...een echt kerstdiner !! Florian was in een goede bui die avond, dus konden we volop genieten van het eten en de gezelligheid....Gelukkig voelden we ons ook weer wat beter te pas. Ook hebben we nog even lekker buiten gewandeld, het zonnetje scheen en het was lekker koud.

WJ heeft deze week vrij en ik moet vandaag en morgen nog werken. Sanne is lekker thuis bij hem en Florian is naar de barnehage, hij geniet van het spelen met de kinderen daar....Nog even en dan vieren we hier oud en nieuw. Overdag gaan we naar Brunstad en ´s avonds komen Arjan en Elin bij ons gourmetten....en luiden we het nieuwe jaar hier in in het prachtige Noorwegen.

Geen opmerkingen: