22 december 2008

HIEP HIEP HOERA....FLORIAN IS 3 JAAR !!!
Florian is vandaag 3 jaar geworden !!

Hij is vandaag naar de barnehage geweest, de noorse vlag hing voor hem uit en ze hebben liedjes voor hem gezongen, hij mocht op de mooie stoel zitten en verkleedkleren aan !! Hij had wel goed door dat hij jarig was vandaag. Samen met iemand van de barnahage heeft hij geoefend om 1, 2, 3 te zeggen op het noors en dat heeft hij ons thuis ook nog laten horen. Vanavond is hij verwend met kadootjes en ook Arjan kwam nog langs om kadootjes te brengen voor onder de kerstboom.

Nog 1 ochtendje naar de kinderopvang en dan ......kerst vieren !!

Oma en opa Olthuis, bedankt voor het mooie verrassingspakket voor Florian en voor Sanne. Florian vind het prachtig om naar de luistercd van Nijntje te luisteren en hij zingt de liedjes mee en Sanne was heel erg blij met de nederlandse leesboeken, want die had ze niet meer.

Opa en oma van Asselt, het kadootje van jullie ligt onder de boom en die krijgt hij met julaften van ons....alvast bedankt !!

2 opmerkingen:

ans zei

Hallo Florian,
Ja, je bent al echt een grote knul geworden zeg. En dat je in het Noors al tot 3 kunt tellen........ geweldig hoor!
Heel veel plezier met je mooie cadeautjes en ik wens jou, je zusje, je papa en mama hele fijne kerstdagen.
Ans

Nicole zei

Hoi Florian,

van mij ook nog gefeliciteerd met je 3e verjaardag. Je zult vast een hele fijne, vermoeiende dag hebben gehad. Op naar een nieuw jaar!!

Groetjes
Nicole