07 december 2008

Sinterklaas in Noorwegen


Ja...5 december kwam Sinterklaas gelukkig ook weer in Noorwegen.
Samen met Arjan en Elin, Karel, Wenche en hun 2 kinderen hebben we een gezellig sinterklaasavondje gehad bij ons thuis. Van Ferry en Marijke hadden we een sporttas vol sintspullen en ook Arjan had chocoletters en Sinterklaas uit Nederland meegenomen.

Zaterdag mocht Sanne weer een dagje naar haar Nederlandse juf Heleen, daar heeft ze een trommel vol lekkere koekjes gebakken, spelletjes gedaan, de hond uitgelaten.....

Zaterdagavond zijn we naar een prachtig julekonsert geweest op Brunstad. Ons 1e avondje uit zonder kinderen sinds we hier in Noorwegen wonen !! Denise heeft opgepast, zij is samen met haar ouders en broertje in augustus naar Stathelle geemigreerd. Florian vond het gelukkig helemaal niet erg, hij vond het zelfs heel erg gezellig en ook Sanne heeft genoten van het spelen met Denise. Het was echt genieten om weer even met z´n tweetjes weg te zijn !!!
We kwamen om 2 uur ´s nachts thuis en om 6 uur ´s ochtends vond Florian dat het alweer ochtend was, dus maar 4 uurtjes slaap, maar dat was het zeker waard !!

Zondag hebben we de sleetjes achter in de auto geladen en zijn we in Heistad naar een mooie glijheuvel geweest. Genieten van de sneeuw die hier ligt !!
Florian vond het geweldig bij Sanne achterop de slee.
Het kacheltje staat weer lekker aan vanavond, want het is echt koud buiten, vandaag was het -7.
Klik op de link hieronder voor de foto´s van het afgelopen weekend !!

1 opmerking:

Fam van Dijken zei

Je mag zeker trots op je dochter zijn! Wat een geweldige prestatie! Wat vindt ze er zelf van?
Lekker he die sneeuw. Op dit moment ligt hier een heel klein laagje. Maar zaterdag zijn we de bergen in gegaan en daar ligt een dik pak. Dus even in de auto en we zitten ook in de sneeuw. Wie weet valt hier binnenkort ook een pak.
Jullie hebben de voorraadkast ook weer volzitten met NL dingen? Heerlijk he?

Groetjes Nancy