02 januari 2009

Oud & Nieuw...


Hierboven zie je de foto´s van de afgelopen week.

We wensen iedereen een goed en gezond 2009 toe !!
Linksonder op de foto zie je de overheerlijke kalkoen die we bij Arjan en Elin gegeten hebben op 2e kerstdag en rechts zie je een foto dat ze bij ons met oud en nieuw kwamen gourmetten.
Overdag zijn we naar Brunstad geweest, daar konden Sanne en Florian zelfs op het ijs van het fjord staan. Ook super om op Brunstad weer met wat vriendinnen uit Nederland bij te kletsen !!
De terugweg was de lucht prachtig rood...
Oudjaarsnacht lagen we al op tijd in ons bed, rond een uur of 1, omdat WJ zich toch nog niet helemaal fit voelde, maar 2 uur later stond Sanne alweer aan ons bed, ze was zo verschrikkelijk ziek....dat was dus een kort nachtje....hopelijk krijgen we in het nieuwe jaar wat meer nachtrust, want daar hebben we het afgelopen jaar toch flink tekort van gehad.
WJ is nu naar de stad Skien om een tafel met stoelen en een bankstel te kopen voor ons nieuwe huis. Sanne ligt nog ziek op de bank, dus helaas kan ik niet mee. Maar we hebben van te voren al gekeken...dus dat komt wel goed.
Vanavond komt Elin hier een uurtje oppassen, want dan hebben we een afspraak met de eigenaren van ons huis, zodat we kunnen kijken wat we eventueel over kunnen nemen en we kunnen het huis nog een keer bekijken.
We hopen dat we tegen het weekend weer allemaal gezond zijn na 3 kwakkelweken....en dan weer genieten van ons leventje hier in Noorwegen....

1 opmerking:

Nicole zei

Hallo luitjes,

voor jullie allemaal een goed, gelukkig en vooral gezond (!) 2009 toegewenst. Wat vervelend dat je nou net met de feestdagen ziek moet zijn. Wij hebben het ook allemaal gehad een week of 2 geleden. Alle 6 ziek! Maar gelukkig niet met kerst. Gelukkig heb je er nog wel een leuke tijd van gemaakt.

Op naar weer een volgend jaar in dit mooie land!

Groetjes
Nicole

P.S. nu, in 2009 moeten we écht eens afspreken. Ik zal je een emailtje sturen binnenkort, OK?