29 januari 2009

Weekendje weg naar Vrådal

Sanne bij ons huisje (links)
We zijn een weekendje weg geweest naar Vrådal. Echt genieten !! Samen met Arjan en Elin zijn we daar van vrijdagavond tot zondagavond geweest. Overdag naar de skipiste, Sanne kon goed oefenen met skien op een klein heuveltje met een skiliftje en Florian ging 100x de berg af met zijn slee. Zaterdag sneeuwde het nog veel, maar zondag was het heerlijk weer.

Zondag hadden we uiteindelijk wel een meter sneeuw, dus dat werd ook auto's uitgraven....
Vrådal is een ontzettend mooi dorp, overal water en bergen, dus we komen daar in het voorjaar of de zomer nog zeker een keertje terug !!
De skipiste was ook super...

Helaas konden we niet zo veel skieen, omdat we de kinderen meehadden, maar WJ haalt dat wel weer in als hij in febr. een week gaat skien.
Sanne heeft in ieder geval heel erg genoten van het skien. Nog even en dan kan ze mee de grote piste op, want remmen en bochtjes maken gaat haar al best goed af.

Elin heeft heerlijk gekookt en 's avonds was het genieten bij de openhaard en een goede film.
Kijk hieronder op de link voor de foto's van dit weekend.

3 opmerkingen:

Nicole zei

Hoi allemaal,

wat zien dat er heerlijk ontspannen uit zeg! Fijn dat je zo kan genieten van alles. Enne, ook nog gefeliciteerd met familie-aanwinst!

Ik ben benieuwd hoe jullie het Nederlandavontuur gaan ervaren. Maar ook dat zullen we wel lezen op het log!!

Blijf loggen en veel plezier de komende tijd!

Groetjes

fam van dijken zei

Lekker zeg,
en ben je uitgerust weer thuis gekomen?
Knap dat Sanne al zo goed kan skien.
De volgende keer doet Florian vast ook mee...

Groetjes Nancy

tammy zei

HOI GINA EN WJ, EN DE KIDS NATUURLIJK, JULLIE KUNNEN ONS NIET, MAAR WE HEBBEN AANDACHTIG JULLIE VERHALEN GELEZEN, HEEL LEUK :) WE WONEN ZELF (NOG) IN NEDERLAND, EN GAAN IN AUGUSTUS OOK NAAR HET MOOIE NOORWEGEN EMIGREREN, IK (TAMARA) VROEG ME AF, OF JULLIE HET NIET AKELIG VONDEN ""OM IN EEN LAND WAAR JE NIET ZO BEKEND BENT"" ZOVEEL DINGEN MOESTEN REGELEN, IK HEB WEL HONDERD VRAGEN HAHAHAA MAAR JA
GROETJES UIT NEDERLAND
ONZE E-MAIL tamfranktimdina@hotmail.com