02 juni 2008

Zomer in Norge


We genieten hier van het prachtige weer !! Dit weekend werd het zelfs 29 graden. Gelukkig is het hier niet benauwd en staat er een lekker koel windje, zodat het goed uit te houden is. Voor de kids hebben we een badje gekocht....helemaal geweldig !!
Zoals je op de foto´s wel kunt zien vermaken ze zich prima en zijn we lekker thuisgebleven...het lijkt wel weer vakantie hier in Noorwegen. De rest van de week blijft het ook mooi weer, dus ook vandaag zetten we het badje maar weer op. Helaas moet WJ natuurlijk wel weer werken vandaag.
Zo langzamerhand pak ik de dozen weer in, want we moeten voor 8 weekjes uit dit huis. Het huis was namelijk al verhuurd aan Noren die hier hun vakantie doorbrengen. Dat wisten we toen we dit huis gingen huren. Gelukkig kunnen we een groot deel van onze spullen achter schotten zetten. In de periode van 15 juni tot en met 15 augustus huren we een appartement hier 8 minuutjes vandaan. Het is van een vriendin van ons. Sanne heeft die weken ook zomervakantie dus dat komt wel mooi uit. Na die 8 weekjes gaan we hier nog een jaartje wonen en dan eens kijken of we een huis hier in de buurt kunnen kopen.

3 opmerkingen:

Nicole zei

Hallo familie Olthuis,

wat is het een prachtig weer hier, hè?! Ja, je leest het goed. Hans en ik zijn in Noorwegen. Hans is vandaag begonnen bij zijn nieuwe werkgever in Akland. En ik ben de boel een beetje aan het (proberen) te regelen. Enfin, onze belevenissen kun je natuurlijk lezen op ons blog!

Wat ik al zei, het is ècht zomer! Heerlijk als je kids zo genieten, dan geniet je zelf dubbel en dwars mee, toch? Hopelijk hebben jullie ook nog het "vakantiegevoel" op jullie nieuwe adres straks.

Groetjes vanuit Tvedestrand,
Nicole

Fam van Dijken zei

Ja heerlijk weer is het he?
We genieten ernog maar even van want je weet nooit hoelang het gaat duren.
Zo dat is nog een hele happening.
Ga je echt alles weer inpakken?
Het lijkt me wel vreemd om het huis uit te gaan. Het is toch al een beetje eigen geworden neem ik aan? Maar zo lijkt het voor jullie en de kinderen ook een beetje vakantie denk ik.
Je moet wat he?
Heel veel succes met het inpakken dan maar weer he?
Denk je dat je alles gehad hebt!;-)
En ondertussen genieten van het lekkere weer he?

Groetjes Nancy

oma Ans zei

Aan de foto's te zien en het verhaal te lezen, is het daar fantastisch. Veel beter dan hier en nu hoop ik maar dat Nicole zaterdag een beetje van dat mooie weer meebrengt naar Nederland. Als Nicole weer thuis is, begint voor mij ook het echte inpakken. Op 3 juli staat de verhuisauto voor de deur. Ik blijf daarna nog 3 weekjes bij Nicole en Hans wonen (tenminste als ze een bedje voor me hebben, want anders ............). Ik wens jullie een heel fijn weekend en veel sterkte met het inpakken straks.
Oma Ans