09 juni 2008

Saai weekend.....


Zoals Sanne zei vandaag....mam het was zo´n saai weekend. En helaas had ze gelijk, want voor de kinderen was het inderdaad een saai weekend. We zijn gewend om elk weekend leuke dingen te gaan doen, mooie tochten maken, strandjes opzoeken, picknicken of grillen, maar dit weekend moesten we inpakken en opruimen. Volgende week zondag moeten we uit dit huis voor 8 weken omdat het verhuurd is in de zomerweken aan Noren. Dit wisten we ook toen we dit huis gingen huren in oktober. Na 8 weekjes gaan we het weer voor een periode van 10 maand huren.....dus we komen gelukkig weer terug naar deze fantastische plek.

Ik had de afgelopen weken al regelmatig dozen ingepakt en kasten weer uitgeruimd. Dit weekend hebben we alles achter schotten hier boven in het huis gezet en grote spullen weer in een schuur hier in de buurt. De spullen die we meenemen naar ons appartementje hebben we ook uitgezocht. Zoals je leest....nog een heel gedoe....

Zondag heeft WJ de trampoline weer helemaal afgebroken en ook die staat nu in de schuur. Het gras is weer gemaaid, de tuin gesproeit en het huis is behoorlijk leeg aan het worden. Het was de afgelopen week weer erg warm weer hier in Norge, dus zondagmiddag zijn we ook nog even naar het strandje aan de overkant van ons huis geweest, zodat de kids nog even lekker konden spetteren....toch nog iets leuks voor hun....

Ik vertelde al dat WJ en Sanne regelmatig vissen samen, maar ondertussen heb ik de smaak ook te pakken en ga regelmatig ´s avonds om een uur of 10 even vissen op de steiger. De luchten zijn dan prachtig, omdat het in de verte nog heel mooi licht is en ik haal er toch nog regelmatig een visje uit. We zullen onze privesteiger wel heel erg gaan missen de komende 8 weken.


We hebben nog een druk weekje....Sanne heeft een afsluitingsfeest van school. We gaan samen met alle ouders en broers en zussen naar een strandje hier in de buurt om 5 uur ´s avonds en dan gaan we grillen. Ook moet ik nog naar een informatie avond van het kinderdagverblijf van Florian en krijgen we Arjan en Elin met de ouders van Arjan nog op visite....nog genoeg te doen dus, want ondertussen ga ik regelmatig heen en weer rijden naar ons appartementje om al spullen te brengen en moet het hele huis leeg en schoon gemaakt worden....

Maar dat komt allemaal wel goed.....we hebben als het goed is weer internet in ons appartementje, maar je weet natuurlijk nooit of dat allemaal gelijk goed gaat...dus misschien is het even wachten op ons nieuwe blog.

liefs Gina

4 opmerkingen:

Tine zei

Wat een gedoe Gina, steeds in- en uitpakken. En nu schrijf je dat het huis na de 8 weken weer voor 10 maanden gehuurd is. Betekent dat dan, dat je volgend jaar weer 8 weken het huis uit moet? Dat zou voor mij denk ik wel een reden zijn om naar een koophuis te gaan kijken. Of begrijp ik het gewoon fout.
Hopelijk hebben jullie toch fijne zomermaanden in jullie appartementje.
Veel sterkte met de verhuizing strakjes.
Groeten
Tine

Fam. van Dijken zei

Hallo, Je bent waarschijnlijk nog druk aan het inpakken. Dat dat huis helemaal leeg moet zeg. Nemen die noren voor acht weken dan hun eigen meubels mee? Geniet straks van 8 weken rustig aan doen want je hebt je energie straks wel weer nodig om alles voor de tweede keer uit te pakken... Hebben jullie al een ander huisje op het oog? Je zei nu voor 10 maanden nog huren vandaar.
Veel succes anders eerst met inpakken en dan met uitpakken... En een ander huis zoeken.

Groetjes nancy

Nicole zei

Hoi allemaal,

op de valreep wil ik jullie nog even een fijne tijd toewensen in jullie tijdelijke onderkomen. Laten we hopen dat jullie het daar ook naar de zin hebben. En dan lekker half augustus weer terug naar het witte huis met de privesteiger!!

Veel plezier.

Groetjes
Nicole

Nicole zei

Gina,

ik besef nu ineens dat ik gisteren een verhuisberichtje naar Brevik, naar jullie "oude" huis heb gestuurd. Hopelijk komt het aan. Wil je het misschien in de gaten houden? En als je het niet hebt ontvangen, laat het dan even weten op ons blog. Krijg je eind augustus alsnog een verhuiskaartje!!

Groetjes
Nicole