07 januari 2008

Heel veel sneeuw

Veel sneeuwpret dit weekend !!
Het heeft de hele zaterdag gesneeuwd en de omgeving veranderde in een prachtige witte wereld. Ondertussen ligt er een halve meter sneeuw en vooral de kinderen hebben zich geweldig vermaakt in de sneeuw. Rond ons huis kunnen ze overal met de slee van de berg af.

2 opmerkingen:

Ans van Gremberghe zei

Wat leuk al die sneeuwpret en fantastisch dat jullie kinderen zo fijn buiten kunnen spelen. Hier is het heel anders. Regen en wind, dus binnenblijven.
Vond het filmpje ook erg leuk. Florian geniet volop van de sneeuw. Is het voor hem de eerste keer dat hij de sneeuw voelt?
Veel plezier en natuurlijk ook proficiat met de nieuwe baan van Willem Jan.

Anoniem zei

Hallo allemaal,

zoals ons mam al zei, wat een geweldig plaatje. Toen onze middelste net het filmpje zag, zei ze: mama, ik ga in Noorwegen ook sleetje berijden! Ja onder de kinderen begint het steeds meer te leven. We hebben ook de internetsite van BarnTV ontdekt. Bekende figuurtjes (Fimbles, Charlie en Lola en zo) maar dan in het noors. Erg leuk, ook om zelf te zien.

Nou ik zou zeggen, geniet van alles. Willem Jan succes gewenst in februari. En misschien zien we elkaar wel eens. We gaan de laatste week van februari namenlijk naar Noorwegen (Åmli en Kragerø).

Groetjes
Nicole van Gremberghe
Rijsbergen