21 januari 2008

Even naar Nederland

Vorige week hadden WJ en ik bedacht dat het misschien wel leuk voor Sanne zou zijn om eventjes weer naar Nederland te gaan. Ze mist haar hartsvriendin Nathalie heel erg en ze vind het ook geweldig om weer even bij opa en oma te logeren. We hebben een ticket geboekt voor Sanne en voor mij en ze was helemaal happy ermee. Afgelopen zondag werd ze ook 8 en haar verjaardag kon ze zo mooi vieren bij opa en oma met alle tantes en ooms en kleine nicht en haar vriendinnen. Ze heeft genoten en is verwend met stapels kado's. Ik had onze spullen in 1 koffer ingepakt, zodat we de terugweg nog een lege koffer hadden voor mijn boodschappen.....maar het ziet ernaar uit dat de koffer vooral gevuld wordt met de kadootjes van Sanne.

We vlogen vrijdagavond vanaf Torp naar Schiphol en door de hevige storm op schiphol moesten we 3 uur wachten in Noorwegen. Toen we eindelijk mochten vliegen was het dit keer absoluut niet prettig vliegen. Er was een behoorlijke storm en vooral boven schiphol vloog het vliegtuig van links naar rechts en zakte zo een eind en steeg weer op...dooodeng en Sanne sliep overal doorheen, want het was ondertussen al een uur of 10 's avonds. Toen we geland waren werden we opgehaald door Yannick en Johanna. Zaterdag zijn we eerst naar de stad in Apeldoorn geweest, Sanne mocht een kado van opa en oma uitzoeken en van haar tantes. Daarna heb ik Sanne bij haar vriendinnetje Nathalie afgezet en ben ik zelf naar de kapper geweest. Daarna Sanne weer halen en weer naar opa en oma. Na het eten ging Sanne naar bed en ik ben met mijn zussen nog gezellig de stad ingeweest, even wat drinken en natuurlijk heeeel veel bijpraten, supergezellig !!

Zondag was het feest, want toen werd Sanne 8 jaar. 's ochtends lekker ontbeten en de eerste kado's uitpakken en wachten op alle bezoek voor Sanne. 's Middags zat het huis vol en Sanne genoot ervan om weer met haar vriendinnen te spelen. Sanne-Frederique, Sanne-Lin, Cassy en Nathalie waren gekomen en natuurlijk de verdere familie. Opa had nog een taart besteld met haar foto. 's Avonds lekker patat gegeten en toen nog even naar de Kadijk.

Vandaag heb ik haar naar Nathalie gebracht. Ze mag vanmiddag met Nathalie mee naar haar eigen oude klas. Nathalie had het aan niemand verteld, dus dat was een grote verrassing. Ook mag ze trakteren omdat ze jarig is geweest. Straks haal ik haar weer op, ondertussen ben ik even op mijn werk geweest, even weer bijkletsen met oud-collega's, heel erg leuk ! Vanavond heb ik een heleboel vriendinnen van mij uitgenodigd, geen idee hoeveel er langs komen, want ik heb ze pas zondag gevraagd of ze zin haden om langs te komen.

Jullie lezen het, we genieten weer even van Nederland, maar we zijn ook blij dat we morgen weer in het vliegtuig stappen naar Noorwegen en naar Willem-Jan & Florian, want die hebben we wel heel erg gemist. Gina

Geen opmerkingen: