17 november 2007

Shoppen en nog veel meer.....

Bedankt voor alle mailtjes, kaarten en cadeautjes voor mijn verjaardag !!
We hebben een supergezellige week achter de rug.
We zijn woensdag toen WJ uit z'n werk kwam samen met Arjan & Elin naar een groot winkelcentrum in Skien geweest, 110 winkels onder 1 dak en hij was net een maand geopend. Sanne mocht kiezen waar we gingen eten en dan wordt het uiteraard de Mac. Na het eten lekker rondgekeken daar, ze hebben prachtige deco winkels, helemaal nu de kerst eraan komt hebben ze prachtige dingen te koop. Elin en ik hebben kleding gekocht en voor Florian hebben we nog warme handschoenen en een warme muts gekocht. Sanne is verwend door Arjan & Elin met lekker snoep en een kerstkalender met chocola. We hebben nog lekker koffie gedronken en toen weer richting huis.

We zijn door Arjan & Elin gelijk weer uitgenodigd om vrijdagavond bij hun te komen eten. Gelukkig belde Arjan nog even voor die tijd dat het een noorse gewoonte is, dat als je om half 8 uitgenodigd wordt, dat je dan ook warm eet.....dus daar hebben we maar even rekening mee gehouden. Zefanja & Christian en Karel & Wenche waren er ook, dus het was een gezellige nederlands/noorse avond. Bedankt Elin voor al het lekkere eten !! Ik kom bij je op kookles.

De andere stellen hadden oppas geregeld voor hun kids, maar omdat wij nog niemand kennen om op te passen hadden we Florian en Sanne gezellig mee, Florian is helemaal weg van Elin en kruipt geregeld bij haar op schoot en Sanne kan het heel erg goed vinden met Arjan, hij kwam met een megastapel chocoladeletters aan....we moeten er nog even op wachten, maar Sinterklaas zullen we ook hier in Noorwegen niet vergeten.hahhaha.
Aan het eind was Florian doodmoe, de volgende keer proberen we het campingbedje mee te nemen, normaal gesproken raakt hij totaal in paniek als hij bij een ander naar bed moet, maar we kunnen het nog een keer proberen.

A.s. zondag hebben we alweer een nieuwe uitnodiging op zak, we mogen bij Zefanja & Christian op de koffie komen....heel gezellig !!

Jullie lezen het......wij vermaken ons hier prima in Noorwegen en dankzij wat Nederlandse vrienden raken we ook snel bekend met andere Noren en met de Noorse gewoontens.
Groeten van ons uit het prachtige Noorwegen !! Gina

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Gina,

Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad! Groeten vanuit het drukke mailstreet van Evelien, Ayse en Marielle!