12 november 2007

Jarig !

12 november.....mijn eerste verjaardag in Noorwegen en hopelijk nog lang niet mijn laatste hier....Omdat maandag zo'n saaie dag is hebben we gisteren mijn verjaardag gevierd. Van Sanne heb ik 5 kunstwerken (tekeneningen) gekregen en van WJ krijg ik nog wat, we gaan woensdag met Arjan & Elin naar een groot winkelcentrum hier in de buurt en daar ga ik even neuzen of ik wat leuks voor ons huis voor kerst kan vinden.

We hebben weer een prachtige tocht gemaakt en aan het eind van de dag een superpizza besteld !!

Zaterdag zijn we naar Brunstad geweest, zo leuk om weer wat vrienden te ontmoeten !! Vooral super om jou weer te zien Lianne, bedankt voor alle Nederlandse boodschappen....pap voor Floor, koffiemelkpoeder en Senseo met een lekker smaakje...heerlijk.
Juud & Harm, superleuk om ook weer met jullie bij te kletsen........

Vandaag komt Ellen Olsen-Braathen met haar kids bij ons....als Sanne uit school komt, gaan we nog even wat muffins bakken en versieren.....

Op zo'n dag mis ik mijn familie wel !!! Gelukkig heb ik mijn ouders pas geleden nog op visite gehad en Lianne zaterdag gezien....groeten aan iedereen en tot blogs....
Gina

2 opmerkingen:

Jiska zei

Hoi Gina,
Gefeliciteerd met je verjaardag!
t Zal vast wel lukken om wat leuks voor kerst te vinden daar - dat is in Noorwegen altijd zo gezellig vind ik! Veel plezier in elk geval ;)
Groetjes Jiska

Anoniem zei

Hai Gina,
Ik heb de 12e de hele dag aan je gedacht. Sorry dat ik niet even een berichtje heb gestuurd.... Hierbij dan. Alsnog van harte! Ik wens je een heel goed nieuw levensjaar toe. Super hoe jullie een nieuwe start hebben gemaakt daar! Het sprankelt en bruist van je site! Heel veel succes met alles. Ik vond die boodschappen die Lianne mee had genomen zo herkenbaar! Wat kan je genieten van die kleine NLse dingetjes! En dat blijft hoor. Al ga je je eet- en drinkgewoonten wel aanpassen.
Een fijne dag verder. Liefs van ons alle 5,
BM