27 mei 2010

Pinksterweekend

Weer even een klein blogje van de afgelopen anderhalve week. Het leven hier gaat natuurlijk gewoon door, ook al staat die af en toe even stil bij mij. Gelukkig heb ik veel contact met NL, als ik het even moeilijk heb bel ik even naar 1 van mijn zussen of broer of mijn ouders en dan hoor ik vooral dat mijn vader het goed heeft en goed neemt en dan kunnen we weer verder.....

De maand mei staat bol van de vrije dagen en dat is wel heel erg lekker, elke keer zo'n kort weekje werken en dan weer genieten van de lange weekenden. We hebben niet zoveel bijzonders gedaan, we zijn 1e pinksterdag een dagje naar Brunstad geweest, 2e pinksterdag hebben we een mooie tocht gemaakt met de auto en hebben WJ en Sanne onderweg gevist en verder hebben we rond het huis gerommeld. De kids vermaken zich buiten op onze mega trampoline en Florian fietst en stept heel wat af op de veranda die nu nog groter is geworden.
Morgen heeft WJ weer een dag vrij omdat hij middagdienst heeft gedraait deze week en dan gaan we naar Oslo om voor Sanne een eigen paspoort aan te vragen, ze staat nu nog bij ons ingeschreven, maar het kan zijn dat ze van't zomer een paar weekjes naar NL gaat, naar haar tantes en dan kan ze misschien met iemand mee terug vliegen naar Norge. We maken er een gezellig uitje van...
Gister heb ik even met mijn ouders gewebcamd en mijn tante die in Canada woont (oudste zus van mijn moeder) was samen met mijn andere tante op visite bij mijn ouders, via de webcam konden we even praten met elkaar, ik denk dat ik haar al meer dan 20 jaar niet gezien heb. Niet dat het gesprek echt wilde, want Florian had een rare bui en zat alleen maar gekke bekken te trekken en rare geluiden te maken....maar het idee was leuk.

Zaterdag 31 mei gaan mijn ouders weer naar Amsterdam, daar krijgen ze een geprek met de internist en hij kan waarschijnlijk iets meer vertellen over de laatste scan. De uitslag weten we nu al, maar hij kan misschien iets meer vertellen over "hoe verder" heel spannend dus weer !!!

wordt weer snel vervolgd.....groeten Gina

Geen opmerkingen: