29 oktober 2008

Visite uit Nederland !!

Dit weekend hadden we bezoek uit Nederland. Mijn zusje Lianne kwam een lang weekend samen met Gerrit-Jan, Jessica (2) en Martin ( 8 weken !!) . We hebben super genoten....heerlijk om mijn zus weer eindelijk te zien, want dat was alweer heel wat maandjes geleden. Ook super om mijn kleine neefje in het echt te zien....want het is natuurlijk wel raar als je eigen zus een kleintje krijgt en je dat op afstand moet meemaken....je ziet hem wel op een foto, maar dat zegt natuurlijk niet zoveel.

Met zo´n kleintje van 8 weekjes oud konden we natuurlijk geen lange tochten gaan maken, we hebben vooral genoten van het bijpraten en dat de kinderen zo leuk met elkaar speelden. We hebben een korte tocht naar Langesund gemaakt en naar de overkant van ons huis. Verder hebben Florian en Jes veel in de trampoline gespeeld en hebben Lianne en ik weer uren bijgekletst....We hebben genoten van het leuke weekend !!

Ook kwamen mijn vader en HJ Floor nog 2 nachten bij ons slapen en het was heerlijk om mijn vader weer te zien !!! Ook Sanne keek er erg naar uit om weer met opa te praten en te spelen. Mijn vader had weer tassen vol boodschappen, bladen en kado´s bij zich. Ook hebben we van HJ en Josina een prachtig herfstpakket gekregen met heerlijke wijnen !! Ferry en Marijke hadden ook een sporttas vol sint kado´s meegegeven, veel te veel en veel te gek, maar natuurlijk gaan we er goed gebruik van maken op 5 dec. !! Bedankt allemaal voor alle kado´s voor ons !!

Voor alle fotos van de afgelopen dagen moet je weer op de link hieronder klikken.

Nog 3 weekjes en dan komt het nieuwe bezoek er alweer aan, mijn moeder en mijn zusje Denise komen voor mijn verjaardag een lang weekend....we gaan de dagen weer aftellen !!!!

3 opmerkingen:

Johan, Annelies, Luna en Lieke zei

Hoi Gina,
Nog bedankt voor je berichtje op onze weblog. Altijd leuk om andere nederlanders in noorwegen te volgen! Zo te zien gaat het met jullie ook goed. Leuke weblog hebben jullie ook. Hoe gaat het met jullie noors? dat moet toch al wel aardig goed zijn als jij als accountant werkt en veel cursussen moet volgen, goed hoor! Heel veel plezier met jullie bezoek uit nederland, geniet ervan! Groetjes uit Utvik van Annelies

fam van Dijken zei

Gezellig zeg! Er zitten prachtige foto's bij.
En wat een knulletje zeg hij kijkt al zo wijs. En hij lijkt sprekend op zijn vader!
Was het een verrassing dat je vader zou komen?
Over een poosje al weer bezoek uit NL. De voorraad kast bij jullie is al aardig vol met NL producten of niet?

Groetjes Nancy

Ellen, zei

Zo via via kom ik op jullie blog binnenvallen :)
Van harte met het eerste jaar in Noorwegen! Wij wonen hier al 23 jaar (ben als 19 jarige gekomen), wonen al al die tijd in Oslo en hebben het ook nog prima naar ons zin.
Hoop dat jullie nog hele fijne jaren in het verschiet hebben hier in het hoge noorden :)
Groetjes,
Ellen