19 oktober 2008

Tocht naar Langesund
Afgelopen weekend hebben we gewandeld bij Langesund, dit is een plaatsje vlak bij ons huis aan de kust. Je kunt via een pad langs de kust wandelen naar een oud fort uit de 2e w.o. De terugweg hebben we weer gegrild, gevist en Florian kan zich tijden vermaken met steentjes gooien in het water. Ook komen hier prachtige boten voorbij....Florian noemt ze allemaal Elias, naar de film Elias die hij helemaal geweldig vind.
Sanne was weer uitgenodigd voor een feestje bij haar Noorse vriendinnetje Elize en Florian komt al een beetje met woordjes thuis uit de barnahage zodat we snappen wat hij gedaan heeft die dag, ook hij gaat er steeds meer van genieten...
Woensdag was de voetbalwedstrijd Nederland tegen Noorwegen....en hoewel we hier wonen zijn we toch gewoon voor Nederland. Samen met Luc en zijn gezin hebben we hier gekeken naar de wedstrijd.

Vanavond ga ik weer naar Oslo, maandag en dinsdag moet ik weer naar een cursus, deze keer over belastingen....vreselijk saai...maar het is toch wel handig om de noorse wetten en regels te kennen als je hiermee moet werken. Ik ga er vanavond al naartoe, omdat ik de vorige keer om maandagochtend tijden in de file heb gestaan....maar ik zal de kinderen en WJ wel missen !!

Nog 4 nachtjes...riep Sanne vanmorgen blij !! Want donderdag komen Lianne en GJ met hun kids...daar hebben we lang naar uitgekeken. Sanne hoeft vrijdag niet naar school, zodat ze met Jessica kan spelen. Gelukkig doen ze hier in Noorwegen niet moeilijk over af en toe een dagje spijbelen....en daar maken we dan met bezoek uit Nederland mooi gebruik van .
Het weer is hier prachtig in oktober, ook vandaag schijnt er weer een lekker zonnetje en is het gewoon lekker warm als je in de zon zit.


Zie de foto´s bij de link hieronder van onze tocht naar Langesund !!

1 opmerking:

Fam van Dijken zei

Lekker hoor nog even genieten van het mooie herfsweer.
Hier is het de laatste week en de komende tijd erg regenachtig...
Het komt dus al dichterbij dat je zus komt. Heel veel plezier de komende dagen!

Groetjes Nancy