29 maart 2008

opa en oma op visiteDeze week was het feest, want opa en oma van Asselt kwamen voor een weekje bij ons op visite !! Ze kwamen met 2 stuks handbagage en 2 koffers, in de handbagage zaten hun kleding en in de koffers zaten heel veel kadootjes en heel veel lekker eten uit Nederland in voor ons. Onze voorraad met eten en kruiden en koffie uit Nederland is weer mooi aangevuld.

We hebben een heerlijke week samen gehad. De donderdag voordat ze kwamen begon het met sneeuwen en toen het uiteindelijk stopte met sneeuwen lag er minstens een halve meter sneeuw. We hebben de hele week genoten van de sneeuw en van alle leuke uitstapjes. Ook de kinderen genoten ervan dat opa en oma er waren, ze hebben veel spelletjes gedaan samen en toen Sanne weer naar school moest, werd ze een paar keer weggebracht door opa en oma.

We hebben een wandeling gemaakt naar een prachtig uitzicht over de 2 bruggen van Brevik.

We hebben een mooie tocht richting Drangedal gemaakt. Bij een kerkje en een prachtig meer zijn we gestopt. Daar hebben we lekkere worstjes gebraden en op het meer gelopen, deze was bevroren en er lag heel veel sneeuw op. En we zijn naar de overkant van ons huis geweest. Helaas....moesten we naar een week weer afscheid van ze nemen, gelukkig komen ze van ´t zomer weer langs en hebben we regelmatig contact via de webcam. We vonden het een gezellige week en we zullen jullie missen !!!!2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat heerlijk om te lezen dat de kinderenjullie en natuurlijk ook opa en oma zo'n fantastische week hebben gehad.
Voor ons wordt het nu ook spannend. Zoals het ernaar uitziet heeft Hans een baan en gaan ze over een weekje weer naar Noorwegen. Ik ga dan weer een weekje oppassen. Deze keer kom ik nog niet mee, maar de volgende keer ben ik zeker van de partij hoor. Ben zo benieuwd naar alles.
Gina, ik wens jou, Willem=Jan en de kinderen weer een goede start van een nieuwe week en.. voor je het weet is het weer zomer hoor Sanne en Florian en komen opa en oma weer.
Groetjes van (oma) Ans

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.