05 april 2008

Grillen op het strand

De sneeuw is weer verdwenen en zo langzamerhand hebben wij ook wel zin in het voorjaar. We hebben genoten van de sneeuw, maar na een paar warmere dagen en wat regen is het helaas weer allemaal weg.

Vandaag hebben we een mooie plek opgezocht vlak bij ons huis. Arjan en Elin waren mee en Sanne´s vriendinnetje Naomi ook en Elin kende deze mooie plek. Ze kwam hier vroeger vaak om te zwemmen in de zomer. Het was een prachtig strandje tussen de rotsen met uitzicht op de zee.
Voor Florian had ik vandaag een emmer en een schepje gekocht en voor het eerst heeft hij heerlijk met zand gespeeld, uiteraard moest de bal ook mee, want hij is gek op voetballen. De meiden gingen schelpen zoeken en samen met Arjan en WJ de rotsten beklimmen.

Uiteraard hadden we ons grilletje weer bij ons en hebben we lekker op het strand gegrild. Een goede noorse gewoonte !!!

Hier in Noorwegen zijn we zoveel buiten, we genieten echt van de prachtige natuur om ons heen en dat doen we niet alleen, want je ziet overal de Noren lekker buiten zitten grillen en genieten.
Naomi is bij ons blijven slapen, zo leuk dat Sanne hier zo´n lieve vriendin heeft !
Morgen zijn we bij Arjan en Elin uitgenodigd om te komen gourmetten, dus dat wordt ook weer een gezellig dagje !!

2 opmerkingen:

Nicole zei

hallo familie,

hoe is het met jullie? Zo te lezen op jullie blog gaat het goed. Jullie hebben een paar drukke maanden achter de rug met zoveel gezellig bezoek. Maar ik kan me voorstellen dat je op een gegeven moment ook wel weer eens met z'n viertjes wilt zijn.

Jullie maken in ieder geval wel prachtige foto's van jullie tochten. Daar ben ik nog niet zo handig in, de foto's op het blog krijgen. Maar goed, ik moet me daar gewoon eens in verdiepen. Ik vind het wel heerlijk om al die Noorwegen-blogs te lezen. Zo krijg ik er steeds meer zin in.

Gelukkig gaan we morgen weer naar Noorwegen. Het arbeidscontract tekenen en naar een huis kijken. Maar dat wist je natuurlijk al via ons mam. Ik heb begrepen dat jullie alweer goed voorzien zijn in de Nederlandse producten. Maar mocht je nog iets missen, laat het me weten. Misschien kunnen we het komen brengen als we zaterdag 12 april weer richting Oslo gaan voor de overtocht.

Voor nu de groetjes uit een zonovergoten Rijsbergen,

Nicole

Anoniem zei

Sjonge jonge jonge, die worstjes moeten toch een keer je strot uitkomen?

Groeten van, gewoonjaloers.nl