21 april 2008

Voorjaar


Het lijkt er nu toch echt op dat het voorjaar hier is begonnen in Noorwegen. We hebben de afgelopen dagen heerlijk weer gehad en het weekend was het zelfs 18 tot 20 graden in onze tuin. We hadden toen we hier kwamen wonen gelijk een hekwerk geplaatst, want onze tuin grenst aan het fjord en dat is natuurlijk levensgevaarlijk voor Florian. Maar we kwamen er nu wel achter dat we de tuin veel te klein voor hem hadden gemaakt, hij heeft echt ruimte nodig om lekker te rennen en te voetballen. Dus dit weekend heeft WJ de tuin groter gemaakt en 2 schommels in de bomen gemaakt. We zijn nog op zoek naar een mooie grote trampoline met veiligheidsnet zodat ze lekker in de tuin kunnen spelen. De afgelopen 2 weken hebben we niet zoveel bijzonders gedaan, maar toch heerlijk genoten van de mooie plek waar we wonen.

We moeten 15 juni tot 15 augustus uit dit huurhuis, omdat de eigenaar het al verhuurd had aan vakantiegasten en daarna gaan we hier nog een jaartje wonen. Die 2 maanden mogen we bij vrienden van ons wonen. Zij hebben onder hun huis een apart apartement die mogen gebruiken die 2 maand. Het ligt hier ongeveer 8 min. vandaan, dus dat is wel lekker.

Ik ben de afgelopen week druk bezig geweest met solliciteren. Ik ben bij het uitzendbureau Manpower geweest en die zeggen dat ze bijna voor 100% zeker weten dat ze na de zomer een baan voor mij hebben. Vanaf 1 augustus hebben we namelijk pas een plekje voor Florian in het kinderdagverblijf, omdat er wachtlijsten zijn. Dus eerder dan augustus kan ik nog niet aan het werk. Volgens Manpower hebben ze een tekort aan boekhouders...dus grote kans dat ze iets voor mij kunnen vinden. Toch wel lekker dat ik gewoon van´t zomer vrij ben als Sanne ook vakantie heeft. Anders zou ze hele dagen na de naschoolse opvang moeten.

Ik ga nog even lekker buiten in het zonnetje zitten en genieten van het mooie weer !! Tot het volgende blog.

Geen opmerkingen: