02 maart 2008

Bezoek uit Nederland !!


Deze week hadden we bezoek uit Nederland. Ferry (mijn neef) is getrouwd met Marijke (zus van WJ) en hun dochter Sanne-Frederique waren een weekje bij ons op vakantie.
Ze hadden een hele koffer mee met allemaal nederlandse spullen die we hier toch wel missen, senseo, pap, smarties (wel te koop, niet te betalen....) kaas, creamer enz. enz.

Helaas moesten WJ en Sanne gewoon naar hun werk en school. We hebben toch nog veel leuke dingen gedaan en Sanne en Sanne-Frederique hebben elke middag lekker samen kunnen spelen. We hadden de meeste dagen mooi weer, dus het was vooral lekker buiten spelen, wandelen in het bos en picknicken met z´n tweetjes, stenen zoeken en stenen in het water gooien. Meekijken als WJ gaat vissen en vuurtje stoken. We zijn door Zefanja uitgenodigd om een kop koffie te komen drinken en we hebben daar heerlijke wafels met jam en sette røme gegeten.

We zijn nog een dagje naar Siljan, het skigebied geweest, het was heel gezellig maar de sneeuw was niet top. Vooral de baan waar de kinderen konden sleetje rijden was een ijsbaan geworden en Florian kon er moeilijk lopen. We hadden een grilletje mee en hebben lekker worstjes gebraden.

Vrijdagavond zijn we uit eten gegaan bij de Chinees in Down Town en daar zijn we ook een uurtje gaan bowlen. Vooral Sanne-F en Sanne vonden dat helemaal geweldig, ook Florian stond in z´n handen te klappen als er weer een bal over de baan vloog.
Ook hebben we mooie tochten gemaakt. Een tocht naar de overkant van ons huis en een tocht richting Drangedal en ben ik met hun een middagje wezen shoppen in een mooi winkelcentrum in Skien. Ferry en Sanne-Frederique hebben nog een mooie wandeltocht naar Damane gemaakt, met het uitzicht over de 2 bruggen van Brevik.

Sanne en ik hadden ook het gevoel dat we nog een weekje vakantie hadden door alle leuke dingen die we samen met hun gedaan hebben.

Over een paar uurtjes brengen we ze weer naar het vliegtuig en woensdag halen we onze nieuwe gast weer op, de moeder van WJ komt hier een paar nachtjes logeren.

Geen opmerkingen: