24 februari 2008

Februari

De tijd vliegt hier...het is alweer eind februari. Sanne heeft deze week vakantie gehad, maar ze was van zaterdag tot woensdag ziek. Niet heel erg, maar toch...keelpijn, hoofdpijn en verkouden. Niet echt gezellig dus. Ook ben ik deze week met Florian naar de huisarts geweest. Eindelijk heb ik een rustgevend middel gekregen en hij slaapt er heerlijk op. Na 2 jaar...eindelijk een nacht doorslapen, dat is zowel voor hem als voor ons heerlijk !!

Arjan en Elin hadden weer visite uit Nederland, Tjitske en Femianne Derks. Schoonzus en nichtje. Ze zijn een middagje bij ons op de koffie geweest en Sanne is meegeweest naar Brunstad met hun. Op brunstad was een groot paardenconcours. Ze is weer zwaar verwend met een mooi paard, stickers en snoep. Zaterdag mocht ze ook mee, een mooie tocht maken, worstjes braden en ´s avonds hebben we bij hun heerlijke eigengemaakte pizza gegeten !!

Op dit moment zitten Ferry, Marijke en Sanne-Frederique in de auto richting Bremen. Ze komen een weekje bij ons logeren. Sanne kan niet wachten tot haar vriendinnetje er weer is. Nog een paar uurtjes en we gaan ze ophalen bij het vliegveld Torp.

Maandag krijgen we weer onbekend visite uit Nederland. Via dit blog ben ik in contact gekomen met Ned. die ook willen emigreren naar Norge. Hij heeft maandag een sollicitatiegesprek in Brevik en voor die tijd komen ze even een bakkie doen. Altijd leuk om anderen te vertellen hoe goed het ons hier bevalt !!


De foto´s volgen nog...maar mijn camera ligt nog bij Arjan thuis.
Groeten uit een lente-achtig Noorwegen....we hoopten op sneeuw voor de komende week, maar een strak blauwe lucht en een lekker zonnetje is natuurlijk ook niet verkeerd.

2 opmerkingen:

www.noorsavontuur.punt.nl zei

Gelukkig is Sanne nu weer beter lees ik.
Heerlijk als ze doorslapen. Dat is ook wat. Heeft hij dat al die tijd niet gedaan?
Hopelijk houd hij dat nu ook vol.

Gezellig hoor die visite's en logee's. Heeft Sanne deze week dan nog vakantie?

Dit is ons (Nancy, Denice en Thirza) laatste nachtje in dit huis. Johannes blijft wel slapen voor het geval dat.
En 3 maart vertrekken ze naar Noorwegen dus we sluiten weer wat af.

Groetjes Johannes, Nancy, Denice en Thirza

Anoniem zei

Wat jammer Gina, dat Nicole en Hans niet naar jullie konden komen. En wat een pech hebben ze gehad met de bootreis, maar ze zullen vast wel contact blijven houden hoor.
Hier gaat alles goed. Ben druk bezig met de oudste kleindochters, terwijl papa en mama van alles bekijken in Noorwegen.
Gisteren was het prachtig weer, maar nu regen, regen en nog eens regen. Dat ben je snel beu.
Doe je de groetjes aan Sanne en Florian. En wat fijn dat jullie weer eens een nachtje hebben geslapen. Nicole en Hans kennen dat ook hoor. Zijn geregeld een nachtje in de weer met één van de meisjes.
Fijne dag verder en ik kom snel weer een keertje bij je kijken.
Groetjes Ans