18 februari 2008

Brevik/Vrienden/Olso/Holmenkollen

Zaterdag hebben we eerst in ons huis gerommeld en omdat het zo lekker weer was, besloten we nog even een frisse neus te gaan halen. Omdat Elin moest werken zaterdag we gevraagd of Arjan zin had om mee te gaan. Het is een prachtige tocht vlakbij ons huis en daar heb je uitzicht over de 2 bruggen van Brevik.

Zondag zijn we naar vrienden van ons in Oslo geweest, Peter en Ingrid Havekes en hun 2 kinderen. Het was een lange rit van 2,5 uur, maar er was wel een leuke bootttocht bij van Horten naar Moss. Na de koffie zijn we richting Holmenkollen gereden. Een skischans. We hadden daar een prachtig uitzicht en de skischans was adembenemd hoog !! Overal stonden leuke trollen en er waren langlaufwedstrijden aan de gang. We hebben daar nog een kop koffie gedronken en zijn weer richting hun huis gereden. Daar hebben we nog gegeten en toen weer richting Brevik. De terugweg hebben de kids lekker in de auto geslapen en zijn we maar niet met de boot gegaan, maar via Drammen weer naar Brevik. Jullie lezen het...ook dit weekend hebben we ons niet verveeld !!

3 opmerkingen:

Hans en Nicole zei

Hallo familie,

wat is het toch heerlijk om met het hele gezin iets te ondernemen. En wat heb je er een leuke slideshow van gemaakt. En inderdaad, die skischans is hooooog, hè?! We hebben 'm ook als eens mogen bewonderen.
Jullie hebben er een leuk weekendje van gemaakt, hoor.

Groetjes
Nicole

Hans en Nicole zei

Enne, dat vergeet ik nog te zeggen: de vernieuwde site ziet er fantastisch uit. Erg leuk die familiefoto!

Groetjes
Nicole

Fons Dresselaers zei

beste,

Ik ben een Belgische student uit Gent en ik zou misschien in september een reis willen maken naar Noorwegen, Brevik. Mijn vriendin en ik zouden een kleine week met onze rugzak in de omgeving rond willen trekken om wat van de natuur te bewonderen.
Mijn vraag is of dat de moeite is in de buurt van Brevik. Ik zou jullie zeer dankbaar zijn als jullie iets lieten weten op mijn mail: fons.dresselaers@ugent.be

Ik vind deze site een prachtig initiatief en een zeer aangename manier om nog frequent in contact te staan met je oude omgeving. Zeer leuk dat jullie vermelden dat berichten van onbekenden ook welkom zijn.


Alvast bedankt,

Fons Dresselaers