27 april 2012

Ziekenhuisbezoekje


weer wakker....

Vandaag samen met Florian in het ziekenhuis in Porsgrunn doorgebracht. Florian had een kies die afgebroken was en die de tandarts er niet uitkreeg en hij had nog meer gaatjes in andere kiezen. Nu hebben ze onder narcose 1 afgebroken en 3 gewone kiezen getrokken. Hij had een nederlandse arts die hem onder narcose bracht en dat vond hij wel heel grappig, waardoor hij ook lekker ontspannen de narcose inging.


Het is een kleine ingreep, maar voor ons kleine ventje toch een heel avontuur. Een infuus, slaapkapje...en bijna 2 uurtjes later een slapend ventje. In paniek werd hij wakker, maar gelukkig viel hij weer snel in slaap en mocht ik heel wat uurtjes naast hem zitten wachten. Nu gelukkig weer lekker thuis in z'n eigen bedje en nu maar hopen dat hij niet teveel napijn krijgt de komende dagen.

wachten tot we aan de beurt zijn...trots op z'n polsbandje :-)

Iedereen in Noorwegen is dinsdag 1 mei vrij (dag van de arbeid) en dat betekend dat we nu een lekker lang weekend vrij hebben, omdat we de maandag ook vrij hebben genomen. We hebben niet echt plannen...maar we vermaken ons vast weer prima hier in Noorwegen.Geen opmerkingen: