05 april 2012

Wintersport !!

We zijn een weekje op wintersport geweest. We kozen een weekje voor de paasvakantie omdat dan de huisjes "goedkoop" zijn en Sanne kon makkelijk een weekje vrij krijgen van school. De heenweg kregen we pech met de auto en daardoor was het feest bijna niet doorgegaan. We stonden stil in Drammen en na 2 uur wachten werden we met auto en al opgetakeld en afgevoerd.

Daar waar de auto neergezet werd konden we een huurauto nemen, maar de toen we de verzekering belden was het voor hun niet duidelijk of de huurauto wel vergoed werd, dat konden we pas op maandag horen en moesten we beslissen of we met de bus naar huis zouden gaan, of dat we met de huurauto toch op wintersport zouden gaan.

Toen hebben we toch maar besloten om te gaan en gelukkig kregen we later te horen dat we de huurauto vergoed krijgen. We hadden een huisje op de piste van Trysil gehuurd en we hebben super genoten van ons weekje in de zon en in de sneeuw.De eerste uren zat Florian nog vast aan een band, maar het ging zo goed dat hij de rest van de week alleen heeft geskied, vooral veel van de rode piste en dat ging hem goed af, het was super om zo met z'n vieren te kunnnen skien !!


Ondertussen rijden we nog steeds met een huurauto en weten we nog steeds niet wat er precies aan de hand is met onze auto, we hebben alleen te horen gekregen dat de motor waarschijnlijk vervangen moet worden en dat wordt een duur geintje, we moeten nog maar even kijken hoe en wat we precies gaan doen.


De week na onze vakantie begon de paasvakantie hier, Sanne en ik zijn de hele week vrij (zonder dat het mij vrije dagen kost) en WJ moest maandag en dinsdag werken. Florian wilde na een weekje vrij weer graag naar de kinderopvang, dus heb ik maandag en dinsdag nog 2 dagen gewerkt, zodat het weer minder vrije dagen kost van de week ervoor. Maandag op mijn werk samen met Sanne en dinsdag thuis.Op de noorse "marktplaats" hebben we een fietsje voor Florian gekocht en na een half uurtje oefenen met WJ fietst hij zo weg....toch een voordeel als ze het laat leren, dan hebben ze het zo onder de knie. Wij gaan hier genieten van onze vrije paasdagen, morgen nog een dagje thuis en zaterdag en zondag op en neer naar Brunstad, wij gaan hier weer genieten !!Geen opmerkingen: