07 december 2011

SNEEUW....SNØ


Hoera....het sneeuwt in Noorwegen !! Vannacht is de eerste sneeuw gevallen, zowel in Stathelle als op Sørmarka waar ik nu voor 3 dagen voor mijn werk zit. Feest voor Florian, hij vraagt er de laatste weken elke dag om, wanneer komt er sneeuw? Hij mag er de hele dag in spelen vandaag op de kinderopvang :-) 

Holmsbu spa hotel

Hopelijk blijft het liggen en komt er nog veel meer de komende weken...we zijn er weer helemaal klaar voor om op onze alpine skies te gaan staan.

Verder gaat alles goed hier...druk, druk, druk....maar wel heel gezellig nu het december is. Het huis is gezellig aangekleed, elke avond kaarsjes aan, kerstmuziek uit de speaker, elke dag een kadootje uitpakken van de "julekalender" en ze genieten van de leuke kinderprogramma's die nu elke dag uitgezonden worden.

Kerstconcert Brunstad

Met mijn werk ben ik op ondertussen op "julebord" geweest. Een uitstapje naar een prachtig Spa hotel waar we ook een nachtje bleven slapen. Sinds gister ben ik op cursus in Sørmarka, 2,5 uur rijden vanaf Stathelle om een nieuw cursusprogramma te leren die we gaan gebruiken in het nieuwe jaar. Wel saai om zo lang weg van huis te zijn...mis ze nu al verschrikkelijk, maar morgen gelukkig weer lekker naar huis.
Florian slaapt onder de stoel...

Het kerstconcert op Brunstad was fantastisch...we hebben zo genoten. We hadden geen oppas voor Florian, dus hij is gezellig mee gegaan en heeft een paar uur onder de stoelen liggen slapen. 
Hier een link van een jochie dat zo schattig zong op het kerstconcert:


Tot blogs....de 2e cursusdag is afgelopen en ik ga nu dineren....

Geen opmerkingen: