03 augustus 2010

Vakantie !!!


Eindelijk...daar hadden we lang naar uit gekeken, gewoon lekker vakantie in Noorwegen. We hadden bedacht om eens richting het westen te rijden, die kant van Noorwegen hadden we nog niet gezien en volgens de verhalen moet het er zo mooi zijn. We zijn 2 nachten in Rosendal geweest, in een trekkershutje die er wel gezellig uitzag van binnen. De locatie was prachtig met uitizicht over de fjord.
Ons 1e hutje in Rosendal
Florian in het Akvariet
Na 2 dagen zijn we doorgereden naar Bergen, een prachtige tocht. In Bergen hadden we voor 2 nachten een hotel geboekt in het midden van de stad. Bergen is een prachtige grote stad. We zijn met een soort treinbaantje de berg op geweest met prachtig uitzicht over Bergen, we zijn naar een mini dolfinarium geweest en we zijn lekker uit eten geweest. We hebben in de stad geslenterd en genoten van het mooie weer.

Daarna zijn we naar de plaats Geilo gereden, via een andere weg weer richting het Oosten. Daar hadden we ook een trekkershutje voor 1 nacht. Niet echt luxe in zo'n trekkershutje, maar wel goed te doen als het maar af en toe voor een nacht is, wij zijn niet echte kampeerders....dus het was wel even wennen, maar toch wel heel leuk omdat je op deze manier niet de hele week op 1 plek hoeft te zitten, maar je verder kan trekken na elke nacht.

Via Geilo zijn we de volgende dag in de stromende regen weer naar  huis gereden, gelukkig hadden we de rest van de vakantie prachtig weer, een wolk en een zonnetje en vooral niet te warm, want daar houden we niet van. 

Na 2 dagen kwamen Ferry, Marijke, Sanne-Frederique en Mick nog 3 dagen bij ons en dat was ook weer heel erg gezellig. We zijn naar een strandje geweest, we hebben een boottocht gemaakt van Langesund naar Helgeroa en we hebben een heerlijke bbq gehad met ingevroren vlees die ze meegenomen hadden uit NL. Dinsdag ochtend zijn zij weer doorgereden naar Denemarken waar ze ook nog 2 dagen blijven.

Morgen ga ik een dagje naar mijn werk om loon over te maken en vanaf donderdag pendelen we op en neer naar Brunstad, waar de week erna van alles te doen is voor ons en de kids. 

Vrijdag komt (eindelijk !!) Sanne weer thuis. Ze reist met mijn nichtje Rianne mee van Nederland naar Noorwegen en vrijdag pikken we haar weer op op Brunstad, ze heeft het vreselijk naar haar zin gehad in NL, dus ik ben wel benieuwd of ze wel weer zin heeft om terug te komen.....

Tot blogs.....Gina

Geen opmerkingen: