21 november 2009

Svanstul


Vandaag was het eindelijk weer mooi weer hier in Noorwegen. We hebben een extreem natte maand november gehad, maar gelukkig kwam dit weekend het zonnetje weer om het hoekje kijken en daar hebben we gelijk gebruik van gemaakt. We hebben een prachtige tocht gemaakt naar Svanstul. Het is eigenlijk vooral een mooi gebied als er sneeuw ligt. Er zijn verlichte loipes en er is een kleine skipiste. We hadden worstjes en hamburgers meegenomen en een grilletje. Er bleek daar een speciale grillehytte, een klein hutje waar je kan grillen. Deze is open voor iedereen die wil. Binnenin kun je je gril plaatsen in een speciale grilbak en kun je er gezellig omheen zitten, zo leuk !!

Volgende week ga ik 2 dagen naar Oslo, naar het hoofkanotoor van AOF, ik werk nu op een afdeling in Skien, alle mensen die op alle afdelingen werken met de boekhouding komen 2 dagen naar Oslo om te praten over de jaarafsluiting en om te leren van elkaar, want we werken allemaal op dezelfde manier. Dinsdagavond gaan we chique uit eten met elkaar, dan krijgen we een kerstdiner.

Woensdag gaat WJ met Sanne en Florian naar de school van Sanne om daar voor hun de griepprik te halen tegen de mex. griep. Alle kinderen tot de 4e klas mogen er 1 halen en ze doen dit op de scholen, alle kleintjes die nog niet naar school gaan kunnen dan mee met hun grote broer of zus en zo is iedereen ingeent. Wij moeten er nog even op wachten.

Donderdagavond heb ik van mijn werk julebord. Dit houd in dat we met iedereen van mijn werk uit eten gaan. Iedereen kleed zich prachtig voor zo'n avond, de mannen in pak, een spijkerbroek is echt not done en de dames in mooie jurken. Het is dus een megadrukke week voor ons, maar wel gezellig.
KLIK OP DE LINK HIERONDER VOOR FOTO'S :
http://picasaweb.google.com/GinaOlthuis/Svanstul?feat=directlink


Tot blogs....Gina

2 opmerkingen:

Karien zei

Ik ben benieuwd naar een foto van jou in een mooie jurk!!!

Ebi zei

Hallo

Je kent mij niet, ik ben via via bij jullie blog uitgekomen. Leuk om jullie emigratie verhalen te lezen. Ik heb een zus die met haar gezin in Lunde woont en ook mijn ouders zijn sinds een jaar geëmigreerd naar Lunde.( vlakbij dus) Ik kom dus af en toe eens binnenvallen om je blog te lezen!

Groetjes