22 februari 2009

Weer naar Norge

Vandaag staan de koffers weer ingepakt bij mijn ouders in Nederland. Gelukkig is het niet voorbijgevlogen, maar hebben we genoten van alle vrienden en familie. Vrijdag zijn we nog een ochtend naar kidsplayground geweest en heeft de vriendin van Sanne bij opa en oma gelogeerd. Vrijdagavond ben ik nog uit eten geweest met mijn zus Johanna en mijn moeder, mijn andere zus was ziek geworden. Zaterdagochtend zijn we nog in de stad van Apeldoorn geweest om nog kadootjes te kopen voor Sanne en Florian en zaterdagmiddag vierde Sanne haar verjaardag bij mijn ouders thuis. Daar hebben we ook een foto gemaakt van de 5 kleinkinderen van mijn ouders, want dat komt nu natuurlijk niet vaak voor dat die allemaal tegelijk bij mijn ouders zijn.

Vrijdagavond kwam mijn jongste zusje ook weer terug van een weekje wintersport en hebben we haar nieuwe flatje ook nog kunnen bewonderen.
We hebben het heerlijk gehad in Apeldoorn, maar we zijn ook weer blij dat we WJ weer zien en weer naar huis gaan in Noorwegen, dat voelt toch wel weer als thuiskomen !! Maar zo'n weekje Nederland is zeker voor herhaling vatbaar.

2 opmerkingen:

Karien zei

Alweer weg? En ik had je nog wel gedacht aan te zullen treffen op Pagedal!

fam van Dijken zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben. Is de reis goed gegaan?
Ik vond het ook heerlijk om weer thuis te zijn. Het is erg gezellig maar best intensief.
Nu weer lekker naar je eigen nieuwe huis. Had je alles al uitgepakt of ga je er nu weer rustig mee aan de gang?

Groetjes Nancy