04 februari 2009

Inpakken voor de verhuizing

Ja, we zijn hier hard aan het inpakken voor onze zoveelste verhuizing...maar het blijft leuk. Gelukkig staat er nog heel veel ingepakt wat we vanuit Nederland meegenomen hebben, omdat we wisten dat we tijdelijk hier gingen wonen. Boven staat een grote schuur van de eigenaar waar veel van onze spullen staat opgeslagen en in ons huis is nu ongeveer alles ingepakt wat we de komende 4 weken toch niet meer gebruiken. Erg gezellig staat het niet een huiskamer vol dozen i.p.v. leuke accesoires, maar goed.

Afgelopen zaterdag de laatste grote aankopen gedaan, een droogtrommel en bedden. Ik heb nog nooit een droogtrommel gehad, maar omdat ik nu ook 4 dagen werk is het natuurlijk wel lekker dat ik niet elke keer alle was meer hoef op te hangen. Nog 1,5 week en dan lekker een weekje naar Nederland. Ik zie er nu wel heel erg naar uit, mijn nieuwe kleine nichtje bewonderen, mijn andere neefjes en nichtjes bezoeken en natuurlijk al mijn familie weer zien. Bami, frikadellen, loempia eten en naar Oranjestad met mijn ouders...

Het is vreselijk druk en veel stress op mijn werk, dus is het wel heerlijk om daar even een weekje tussenuit te zijn !! Jammer genoeg gaat WJ niet mee, want hij gaat een weekje skien,
maar het wordt vast heel gezellig !!

3 opmerkingen:

fam van Dijken zei

Hoi,

Zo dus het is begonnen?
Nu kunnen jullie binnenkort echt alles lekker inrichten en alles uitpakken in jullie eigen huis. Leuk zeg!
Nou even doorbijten met al die dozen in de kamer. De warmte is dan uit de kamer vind ik.
Maar je gaat er lekker even een weekje uit met de kids en nog wel naar NL. Heerlijk!
Geniet ervan dan kom je lekker vol goede moed weer thuis om dan met de verhuizing bezig te zijn.
Fijn zeg een droogtrommel. Ik heb hem nu niet maar eerlijk gezegt mis ik hem ook niet.

Een hele fijne week in NL als ik je niet meer "spreek"

Groetjes Nancy

Ans zei

Hallo allemaal,
Ik denk dat jullie de verhuisdozen intussen allemaal wel ingepakt zult hebben. Als je me jullie nieuwe adres doorgeeft, komt er een leuk kaartje jullie kant op. In ieder geval een hele fijne vakantie in Nederland en veel succes met de verhuizing als je weer terug bent.
Groetjes Ans

Nicole zei

Hallo allemaal,

volgens mij heb ik het al eerder gezegd tegen jullie, maar wéér verhuizen?! Ik moet er niet aan denken. Ben blij voor jullie dat jullie nu wel naar jullie eigen huis gaan en ik hoop dan ook dat het helemaal bij jullie gaat passen.

Geniet ook nog van jullie verblijf in Nederland. Laat je lekker verwennen, want dat zullen ze vast doen, de familie. En dan weer fijn naar huis komen.

Goede reis, geniet ervan.

Nicole