25 september 2008

Mooie tocht...


Afgelopen weekend was het weer heerlijk weer en hebben we een mooie tocht richting Drangedal gemaakt. We konden onderweg al goed zien dat de herfst eraan zit te komen, we kwamen prachtige paddestoelen tegen en verschillende bomen zijn al rood en geel aan het worden. Toen we hier vorig jaar oktober kwamen wonen vonden we de herfst hier ook prachtig !! Hopelijk wordt het dit jaar weer zo´n mooie herfst met veel zon. Florian is al echt een grote vent aan het worden en kan al rustig mee om een eind te lopen. WJ heeft een grote rugtas gekocht en we hadden een grilletje mee en vlees en broodjes en we hebben ergens aan het water samen gegeten....supergezellig !!!!

Verder is er niet zoveel gebeurd de afgelopen week, Florian heeft het steeds meer naar zijn zin op de barnahage en Sanne geniet van haar leventje hier in Noorwegen, ze heeft het druk met naschoolse opvang, vriendinnen, voetbal en een clubje waar ze op zit, volgende week gaan we nog een kosekveld houden voor haar, dat betekend...gezellige avond...en dan nodig je wat vriendinnen uit van school en dan ga je gezellig samen eten en spelletjes doen. Sanne is zelf ook al een paar keer uitgenodigd op zo´n kosekveld...gekleed in pyama bij een vriendinnetje op visite !




Gisteravond is Arjan Derks nog bij ons op visite geweest, samen met zijn broer Wim en komende zaterdag zijn we uitgenodigd om bij hun te komen eten, altijd gezellig bij Arjan en Elin !!



Wil je alle mooie foto´s zien, dan moet je hieronder even op de link drukken.

3 opmerkingen:

Fam van Dijken zei

Heerlijk weer was het hier ook ja. Nu is het grijs en grauw maar gelukkig regent het nog niet echt.
Ze voorspellen het wel maar we zullen wel zijn. We hebben nu familie op bezoek wat erg gezellig is.
Leuk zo'n avondje van vriendinnen. Blijven ze dan ook slapen of niet?
Fijn dat het steeds beter gaat met Florian op de barnehage. Je zult zien dat hij binnenkort veel zin heeft om naar de barnehage te gaan.
Ze hebben heel wat voor alle kinderen he? Ze hoeven zich in ieder geval niet te vervelen. Praat ze al goed noors?
Fijn weekend.

Groetjes Nancy

marijke zei

Hi Gina, Wat een gave foto's weer!!!!!!!!! Super om te zien!
Groetjes Marijke
en de rest.

Nicole zei

Hoi Gina,

ja we moeten genieten van de herfst, toch? Wij hebben hier in de ons wijkje ook al heel veel mooie paddestoelen gezien (en op de foto gezet!).

Nog een fijn weekend en de groetjes
Nicole