17 oktober 2007

Tochten....

Daar waren we weer even online vanaf de bieb.....we zijn ons 3e weekje ingegaan en het ^normale leven^is begonnen. WJ werkt, Sanne gaat naar school en Florian en ik zijn thuis. Sanne heeft het zooo naar haar zin op haar nieuwe school. Vandaag is ze på tur geweest. Worstje mee en dan gaan ze met de klas het bos in, op zoek naar bladeren, takken zoeken, vuurtje maken en met een scherp schaartje een punt aan een stok slijpen om daar een worstje aan te prikken....1x in de drie weken maken ze zo'n buitentocht. Verder gaat het heel erg goed met haar noors leren. Ze leert elke dag heel veel woordjes noors en haar Nederlandse juf zegt dat ze het heel erg goed doet, ze kan al meedoen met lesjes lezen en ze krijgt elke dag huiswerk mee.

Van't weekend hebben we een prachtige tocht met de auto gemaakt. Van Brevik richting Drangedal en dan via Kragerø weer naar Brevik. Ongelooflijk mooie tocht met overal water om je heen. Ook heb ik met de kids de omgeving verkent, bijna niet te doen met een buggy..... een prachtige weg door het natuurreservaat naast ons huis.

Papa en mama, volgens Sanne is het nog 9 nachtjes slapen....ze blijft aftellen tot jullie komen en wij natuurlijk ook !! Ik stop er weer mee, de groeten van ons vieren uit het prachtige Noorwegen waar het nu al bijna 3 weken prachtig herfstweer is met bijna de hele dag zon !!

Geen opmerkingen: